Reklama

Reklama

Blood Runs Cold

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva  bývalého priateľa s niekoľkými kamarátmi. Nakoľko nechcú prerušiť príjemnú zábavu, rozhodnú sa presunúť na Winininu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení na boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Super, vzhledem k tomu, že rozpočet byl asi tak pět korun, mohl výsledek dopadnou i hůř, ale divácké potěšení se stejně zaseklo na bodu nula. Kdyby si tvůrci alespoň odpustili ty zbytný nepovedený efekty typu pixelová pára od pusy... Ne, tady si zkrátka na hvězdičkovou charitu hrát nebudu. Jeden bodík za občasný náznaky atmosféry. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Námět vypadal slibně, severská tvorba patří mezi moje nejoblíbenější a slasher coby hororový subžánr mám taky rád. Slibná to kombinace, ovšem rozpočet byl opravdu mrzký (cca 5000 dolarů), což tedy rozhodně není žádné terno a to bylo obrovským varováním, abych neočekával žádné zázraky. A ty se samozřejmě taky nekonaly. Což byla svým způsobem škoda, protože možnosti, které se tu nabízely, bylo nepřeberné množství. Jenže to by se toho musel chopit někdo zručnější. Navíc počátek nebyl zrovna dvakrát záživný a já stále častěji nervózně pokukoval po časomíře. Zhruba po půlhodince docela otravných keců a trochu té erotiky, se konečně přešlo k akci. Zakuklený vrah se sekerou se pustil do práce a počet přeživších se rapidně smrskl na minimum. Což mě trošku vyděsilo, protože po půlhodině bylo téměř vymalováno a dokonce zbývalo ještě moře času. Umělá oranžová krev sice nevypadala moc působivě ani na sněhu, ale za to gore tu bylo docela působivé. Potom však došlo k zásadnímu zlomu a kvalita šla zase rapidně dolů. Hlavně co se logiky a záživnosti týče. Ono vás totiž velmi rychle přestane bavit sledovat nekonečnou naháněčku mezi hlavní hrdinkou a kanibalem – když oba mají zřejmě IQ šumící trávy a dělají jeden nelogický kiks za druhým. Což mi rozhodně pokazilo jinak do té doby celkem dobrý dojem a ovlivnilo i mé celkové hodnocení. Dlouho jsem byl totiž rozhodnutý, že tomu prostě dám klasický průměr. Atmosféra totiž byla místy vážně slušná. Jenže tím bych ublížil mnoha lepším a vyrovnanějším filmům, kterých znám celou řadu. 40% ()

Reklama

Khumbac 

všetky recenzie používateľa

Mam pocit, že Sonny Laguna je asi tak patnactilety grinder co si občas natočí nějaký film. Vytvořil fajneho vražedníka s beranicu a cedníkama na očach, z kterého se po úderu sekyrou či píchnutí šroubovakem zespoda do hlavy, práší jak z chlupaté deky, a samozřejmě bude stále žít. Dobrý grind je i crustový jedinný skřek, který za celý film vydal. A vůbec asi nejlepší je záběr digitální nudle visící z nosu mlade hlavní hrdinky :) I Céčkové filmy mají své oblíbence. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej, rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva ex-priateľa s pár kamarátmi. Nakoľko príjemné zábavu nechcú prerušiť, rozhodnú sa presunúť na Wini-inu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení v boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! Amaterizmus v tomto snímku cítiť na sto honov. Herecké výkony, nevýkony, vrátane dialógov, spĺňajú predpoklady toho, čoho som sa obával najviac - to bol des. Podaktoré efekty taktiež nič moc. No gore, to ma ozaj milo prekvapilo! Pár záberov naozaj slušných. Nemám slabosť pre tieto nízko-rozpočtové snímky za 5 korún, ale napriek milión krát obohranému slasher príbehu, "vrah VS skupinka mladých", od ktorého som nič nečakal, celkom spokojnosť - 50%. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Poznáte to keď sú štyria v opustenom dome a prvý sa zobudí a ide sa prejsť a chňap,chňap,prask-mŕtvy, vzápätí sa zobudí druhá a ide hľadať prvého bum,bac prask-mŕtva, zas vzápätí sa zobudí tretí a ide hľadať prvých dvoch bum,prask,tresk-mŕtvy a vzápätí,vzápätí sa zobudí posledná a vidí na podlahe krv a nenapadne ju, že jej spoločníci môžu byť už po smrti a začne ju umývať. No logika tu hra druhe husle čo poviete? A teraz vážne, takéto filmy sa nezívajú strata času. Spracovanie je totálne amatérske a debilné,herci nesympatický a veľmi zle hrajúci a kamera sa tiež nevyznamenala. Potešil som sa krátkej stopáži , ale mohla byť aj kratšia. Jedine gore efekty mali svoju úroveň a vraždy neboli mimo záber, len preto dávam 2*. Vôbec nechápem niektorých hororových fanúšikov, že takémuto primitívnemu filmu môžu dať 4* ,ale asi 100 ludí 100 chutí, lebo inač neviem, prečo to tak je. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Během 35 dní natáčení se pohybovala teplota okolo -15 až -20 °C. (Cheeker)

Reklama

Reklama