Reklama

Reklama

Blood Runs Cold

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva  bývalého priateľa s niekoľkými kamarátmi. Nakoľko nechcú prerušiť príjemnú zábavu, rozhodnú sa presunúť na Winininu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení na boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

helljahve 

všetky recenzie používateľa

Novým horrorom s nízkym rozpočtom sa snažím vyhýbať, väčšinou ich znesiem pod čiernu zem, tak ich radšej nepozerám. K tomuto som tiež pristupoval skepticky. Ale, čuduj sa svete bol som milo prekvapený. Snežné prostredie, zabiják s krompáčom... to bolo ako z Fritt vilt. Ale nevadí, takto si predstavujem nízkorozpočtový horror. Gore parádne, napätie- uff, pozeral som to sám v noci a ani som nedýchal. To sa mi už dávno nestalo. Tu ozaj platí: za málo peňazí, veľa muziky. Bolo by to za plný počet, ale to nejaké vysvetlenie, že čo to bol vlastne za killer mi tam tiež chýbalo. Film má zatiaľ vo svete dobré ohlasy, tak ja verím že sa dočkám prequelu. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej, rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva ex-priateľa s pár kamarátmi. Nakoľko príjemné zábavu nechcú prerušiť, rozhodnú sa presunúť na Wini-inu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení v boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! Amaterizmus v tomto snímku cítiť na sto honov. Herecké výkony, nevýkony, vrátane dialógov, spĺňajú predpoklady toho, čoho som sa obával najviac - to bol des. Podaktoré efekty taktiež nič moc. No gore, to ma ozaj milo prekvapilo! Pár záberov naozaj slušných. Nemám slabosť pre tieto nízko-rozpočtové snímky za 5 korún, ale napriek milión krát obohranému slasher príbehu, "vrah VS skupinka mladých", od ktorého som nič nečakal, celkom spokojnosť - 50%. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Plne chápem, že od slasheru je naivné očakávať nejaký brilantný scenár, ale dej tohto švédskeho hororového počinu bol aj na môj vkus príliš triviálny a skúpy na vysvetlenia. Hlavne by ma zaujímalo, kto (resp. čo) vlastne bol onen primrznutý podivín, ktorý si tu nešetrne podal partiu pripitých švédskych nímandov. Odhliadnuc od bezobsažnosti snímky, je však Blood Runs Cold vcelku vydarená killovačka, pri hodnotení ktorej treba brať zreteľ na to, že bola nakrútená za cca 5000 USD, čo je rozpočet miniatúrny aj na európske pomery. ()

IceQueen odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď nájdem v kuchyni na dlážke dva litre krvi, tiež skočím po kefku a kýblik, upracem a potom (možno predtým, už neviem) si urobím raňajky. To hovorím o hlavnej hrdinke, ktorej parťáci niekam "odišli". Dúfam, že som nevyzradila príliš veľa z deja a váš zážitok zo sledovania dosiahne aspoň takej istej kvality, ako ten môj. Nový level stupidity. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem zas chytl slinu na nějakou vyvražďovačku a narazil jsem na Blood Runs Cold. Což mi v těchto parných dnech přišlo jako ideální volba. Čekal jsem slasher ve stylu Fritt vilt a daleko od pravdy jsem nebyl. Plusem je rozhodně zasněžená krajina, protože cákance krve na sněhu vypadají vždycky líp. Sympatická je i stopáž a celkem se povedl i killer. Co mi naopak moc nesedlo byly postavy. Fritt vilt měl alespoň charizmatickou hrdinku. Tahle si moje sympatie zrovna dvakrát nezískala. Pravdou je že tu mohlo být víc gore a krve, ale tak převládá spokojenost. Slabší 4 záležitost. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Během 35 dní natáčení se pohybovala teplota okolo -15 až -20 °C. (Cheeker)

Reklama

Reklama