Reklama

Reklama

Duel

(relácia)
  • Slovensko Duel šampiónov
Súťažný
Slovensko, 2006, 22 min

Účinkujú:

Janette Štefánková (moderátor), Michal Ďuriš st. (moderátor), Gregor Mareš (moderátor), Filip Jánoš

Obsahy(1)

Vedomosti premenené na peniaze.  Vo vedomostnej súťaži Slovenskej televízie si pod moderátorskou taktovkou Janette Štefánkovej alebo Michala Ďuriša zmerajú sily, ako to už v dueloch chodí, vždy dvaja protihráči. V troch súťažných kolách majú možnosť porovnať si a premeniť na peniaze svoje vedomosti z najrôznejších oblastí života. Atraktívnou novinkou je bezpochyby okamžité odovzdanie celej finančnej výhry víťazovi v závere relácie. Samozrejme, ak sa nerozhodne hrať a vyhrávať ďalej... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (58)

ModryPlamen 

všetky recenzie používateľa

Boli časy, keď som túto vedomostnú reláciu spolu s 5 proti 5 sledoval denne. Tieto časy sú už dávno preč, neznamená to však, že si Duel občas nepozriem aj v súčasnosti, keď už mám profil na ČSFD a domácim televíznym súťažiam sa už nevenujem. A to preto, pretože táto vedomostná súťaž od verejnoprávnej televízie patrí k tomu najlepšiemu, čo dokáže domáca tvorba ponúknuť. Máme tu dvoch inteligentných súťažiacich, skvelého moderátora a zaujímavé otázky, na ktoré musia súťažiaci odpovedať za 5 sekúnd, ak chcú vyhrať čiastky, ktoré vsadia. Keď mám náhodou voľný čas a v televízií nič nie je, občas si to pozriem. Nie je dôvod sa tu ďalej rozpisovať, pretože nie je o čom. ()

tatka 

všetky recenzie používateľa

17,45, kávička, Duel, takmer každodenný rituál. No, nie je to Milionár s Gunterom Jauchom, ale vďaka ti, STV, že je tam Gregor Mareš a nie nočná mora Malachovská. Možno by ten Gregor nemusel byť taký mierny a korektný, trochu podpichnúť sem-tam by nezaškodilo. Ale kto stojí na opačnej strane pultu v telke nemusí zdieľať môj názor. ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa

Niekto má výhodu,keď nemá tzv v hlave nasraté,a tak sa ľahučko dostane k vrcholu,kde bude RTVS o pár tisíc eur ľahšia,potom budú dávať programy s nulovou úrovňou,čo je stále... Televízia je pre mňa Tabu,nie tobôž vidieť ksichty typu moderátora Gregora Mareša,ktorý zdeptá aj súťažiacich s jeho mimikami tváre. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Pohodová vedomostná súťaž, na ktorú by som si asi netrúfol :) Je obdivuhodné koľko vedomostí sa občas nájde v hlavách súťažiacich. S moderátorom Gregorom Marešom (zatiaľ) nemám problém, aj keď tu čítam viacero kritických ohlasov na jeho adresu. Myslím že existujú aj oveľa horší a otravnejší moderátori ako on. Duel je možno trochu stereotypná, ale predsa len jedna z mála normálnych a pozerateľných relácií čo bežia v telke a tomu zodpovedá aj moje hodnotenie. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia vedomostná súťaž v histórii Slovenska. A škoda, že ich nie je viac. V tejto hre je pestrosť tém a otázok naozaj náročná. Vyhrať tu nie je ľahké. Sám som sa neúspešne zúčastnil a plánujem opäť. Gregor Mareš je naozaj vhodným typom pre túto reláciu a dobre, že Ondrejková postupne odišla. Predtým bol ale dobrý aj Ďuriš, skúsený už z Pokušenia. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (8)

  • Výrobný cyklus vedomostnej súťaže trvá päť dní, počas ktorých tvorcovia pripravia sedem relácii denne. (donnie22)
  • Najstarší hráč Duelu mal 85 rokov a najmladší hráč iba krátko pred súťažou dosiahol vek 18 rokov, ktorý je podmienkou súťaže. (odmocnina)
  • V databáze otázok z vedomostnej súťaže Duel je v súčasnosti takmer 70 000 otázok zaradených do pár tisíc tematických okruhov. Počas jednej relácie ich súťažiacim odznie 50. (donnie22)

Reklama

Reklama