Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (viac)
Trailer 4
Horor / Mysteriózny / Thriller / Dráma
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrajú:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(viac)

Videá (5)

Trailer 4

Recenzie (144)

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem, prečo som tak dlho váhala s pozretím, pretože nový Scream mi pripravil veľmi príjemné prekvapenie. Nebojím sa povedať, že pre mňa patrí medzi top 3 hororové seriály dneška - Bates Hotel, Scream a American horror story. Som naozaj spokojná so všetkým, čo tvorcovia pripravili - originálne vraždy, napínavý dej, školské prostredie, výborné hlášky. Jedna za všetky - "Neandertálci boli najprv lovci a zberači, neskôr v jaskyni objavili ako založiť oheň, oheň vrhol tiene, mihotajúcich tieňov sa začali báť a odvtedy sa začali ľudia strašiť." Na každý nový diel sa fakt teším ako malé dieťa, pretože identitu vraha sa darí bravúrne zatajovať. Vrážd môže byť z istého pohľadu pomenej, keďže "oheň slasherov horí rýchlo a jasne", no sú podľa mňa načasované tak akurát, kým si človek stihne vytvoriť vzťah k tej-ktorej postave a v tom príde k jej zavraždeniu, dodá to zabíjaniu ešte väčšie grády. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slasherovo-hororový seriál, kde bol casting riešený ako do Beverly Hills. Proste všetci herci, najmä tá mládež, sú ako z výstavného časopisu, tak muži ako aj ženy (verím len na dve pohlavia). Pubertálne správanie a riešenie zaláskovania a odláskovania sa tu pomaly stáva ústrednou časťou príbehu a okolo toho sa už len dejú vraždy. Toto zvláštne poňatie vreskotového horroru, ktoré je asi pre sledovanosť úspešnejšia voľba, sa ustáli asi od 5. časti, kedy naberá už tradičnú thrillerovú formu. Pre mňa bola prvá séria celkovo priemerná zábava, pri ktorej som sa najviac zasmial pri titulkách. Už po niekoľký krát som totiž videl, že niekto pizzu Pepperoni, čo je pizza s pikantnou salámou, prekladá ako „feferónky“. Hoci evidentne vidíte, že chlapík drží v ruke krabicu od pizze a pýta sa dievčaťa: „Dáš si Pepperoni?“, niekomu tam proste tie feferónky pasujú viac. ()

Reklama

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

Pilot je vlastně takový hlavní vstup do světa vřískotu jako hoznáme. Nic zvláštního tam nehledejme, je to prostě klasický první díl, ale to vůbec nevadí, protože vřískot vždycky byl a bude suprovej. Pochopitelně že teen holky musí být modelky..hlavně ta první ubodaná. Po deseti dílech, se drama nekonalo, celkem předvídatelný hlavní vrah, ale mnohem zajímavější konec, než jsem si myslel. Možná se dočkáme pokračování, těším se ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Pilot dokázal navnadit, ale pak seriálový Vřískot podlehl nemoci, kterou trpí většina béčkových slasherů a to je neohrabané natahování. Jenže zatímco u filmu se to natáhne maximálně na dvě hodiny, tak tady je to na deset dílů a na to fakt nemam. Navíc tu naprosto chybějí herci, nebo alespoň herec, který by to dokázal byť jen částečně táhnout. Většina přítomných jsou buď nesympatické blbky, nebo nesnesitelní floutci. A to je společně se scénáristickou neschopností docela vražedná kombinace. Po pátém díle končím. 25% ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Nikdy by som nepovedal že sa mi tento seriál tak zapáči.Už skoro po treťom diely som sa nevedel dočkať ďalšieho dielu.Bolo to nápadité a ak si myslíte že to je len zbytočne natiahnuté do 10 častí tak to vôbec pretože každá priniesla niečo nové a na konci som ten seriál do slova žral....Koniec nebol až tak fantastický ale určite patril k tomu lepšiemu.Troška ma sklamal ten vrah.A na konci keď som započul že sa Scream vráti no ja som nadšený určite doporučujem.Tak druhá séria nestratila ani trošku.Každý jeden diel skvelý, nadupaný, vždy sa niečo udialo.Neveril som že aj druhý krát to bude ono a aha, namiesto jedného filmu ktorý nudí tu máme 13 dielov ktoré sú úžasné.Vrah na konci riadny šok, to som naozaj nikdy netipoval klobúk dole na ďalšiu sériu sa strašne teším.Hallowen spešl pecka Scream je proste jeba. ()

Galéria (246)

Zaujímavosti (27)

  • Stejně jako se filmoví tvůrci Vřískotu (1996) inspirovali případem takzvaného Gainesvillského rozparovače, nechali se i tvůrci seriálu inspirovat případem Sheilie Eddy a Rachel Shoaf. (henrycruel)
  • Písnička, která hraje v 5. minutě, je „Ready Or Not“ od Highland Park Collective Feat. Gizzle. Ve 26. minutě hraje „Doesn't Matter“ od Nappy Roots. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (viac)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (viac)

Reklama

Reklama