Reklama

Reklama

Recenzie (4)

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tu máme třetí vraždu ve třetím díle. Zabiják se opravdu činí a vypadá to, že je vychcanější než díra do sněhu a rozhodně chytřejší než ta banda spratků, se kterými si jen hraje. Hodně dobrý zatím. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Emma si vypočuje mamin rozhovor so šerifom Hudsonom a dozvie sa, že smrť Rachel nebola nehoda. Na poslednej rozlúčke s Rachel to oznámi Audrey. Noah Foster pri rozhovore s Piper Shawovou prejaví svoje výborné znalosti o Brandonovi Jamesovi. Učiteľ Seth Branson pokračuje v romániku s Brooke Maddoxovou a triedu rozdelí do dvojíc, aby spoločne pracovali na projektoch. Willovi Belmontovi sa nepáči, že je Emma v dvojici s kieranom, okrem toho ho trápia spoločné "obchody" s Jackom Fitzgeraldom a podozrivým Tylerom Oň Neilom. Riley Marra, ktorá pracuje na projekte s Noahom, obdrží správu od Tylera. Spolu s Brook a Emmou odchádzajú na políciu, kde Tylera vlákajú do pasca. Ukáže sa však, že do pasce sa chytili oni a Emma musí uskutočniť ťažké rozhodnutie. Nakoniec je nájdené havarované auto Tylera a jeho telo. Zdá sa, že vrah ma všetko dobre premyslené. Seriál si udržuje celkom dobré tempo a je príjemným prekvapením. ()

Vena69 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda je asi tou nejlepší z celé první série. Seriál od první (velice slušné) epizody neustále zvyšoval kvalitu až se dostal na 5/5! Tato epizoda totiž výborně pracuje s divákem - dvě epizody mi trvalo, než jsem se zorientoval, zapamatoval si jména hlavních postav a teď mi na nich začalo i záležet. A právě v tu chvíli toho Vřískot využije a totálně diváka dostane. Je vidět, že scénář psal někdo opravdu velice schopný a pravděpodobně i velký fanoušek filmové předlohy. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama