Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Emma dostane školskú ročenku z roku keď vyčíňal Brandon James zo záhadným odkazom. Ten ju spolu s Audrey a Noahom privedie do opustenej nemocnice, v ktorej operovali Brandona a kde vznikla aj jeho maska. Nájdu tu aj Ninin notebook, ktorý neskôr odovzdajú na polícii. Vďaka ďalšiemu ich nálezu šerif Hudson vie, že páchateľom nemohol byť Tyler a že vrah je stále niekde vonku. Jack s Willom pokračujú vo vydieraní otca Brook, nakoľko Will bol prijatý na Univerzitu v Duke ale nedostal štipendium a peniaze na školné mu otec nedá. Audrey s Noahom si súbory z Nininho notebooku skopírujú na SD kartu, avšak rozšifrujú iba jeden. Ukáže sa, že je to ďalšia časť plánu vraha. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hra pokračuje, zabiják roztáčí další kolo plánu a jsem opravdu zvědavý kam to povede. Část ve staré nemocnici je opravdu skvělá, nebýt té tak je díl o polovinu horší, parádní atmosféra. ()

Reklama

Vena69 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl staví především na dobré atmosféře. Je jasné, že není možné, aby každá epizoda seriálu byla totální vyvražďovačka jako film, a tak je potřeba trochu příběh natáhnout. V této epizodě mi to ovšem vůbec nevadilo, je to totiž zpracováno naprosto skvěle. Pocity postav, dialogy mezi nimi, všechno je to udělaná tak věrohodně, že to prostě nemůže být nuda. Čtvrtá epizoda nabídne skvělou atmosféru, pár vtipných scén a příběh se rozumným způsobem posouvá kupředu. 7/10 ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama