Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

Cervenak odpad!

všetky recenzie používateľa

Idris Elba urobil jedno z najlepších rozhodnutí svojej kariéry, že z toho včas vycúval. Po prvých desiatich minútach je jasné, ako je to strašne zrežírované - bez najmenšieho citu pre atmosféru, tempo, čokoľvek. Kamera taká amatérska, že sa to už nevidí ani v nemeckých seriáloch. Po dvadsiatich minútach je evidentné zacielenie na Perryho cieľové publikum, t.j. černochov schopných baviť sa na Madea shitoch. Herecké výkony idú do riti vrátane hlavnej transky a Foxa, ktorý sa síce snaží, ale čoskoro z neho začne byť iba retardovane bláboliaci klaun. Po polhodine sa to už načisto zmení na nechcenú sebaparódiu - nič smiešnejšie ako Perryho vážne profilovanie psychopata ste tento rok nevideli. Bohužiaľ, tá srandovnosť tomu tiež dlho nevydrží, zhruba od chvíle, keď hrdina odpíli hlaveň z pumpovacej brokovnice (???), je to už len otravne debilné. Finále strašné, rozuzlenie nedáva vôbec žiadny zmysel. Prehrávajúci vyžratý Reno je už len jedno jadierko na obrovskej kope sračiek. Vráťte nám Morgana Freemana. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Oveľa menší prúser ako som čakal. Fox je super záporák. A niektoreé časti filmu sú dobre natočené. Čo je najdôležitejšie film ma nenudil. Hlavný problém filmu je ale Tyler Perry. Ktorý idiot mu dal tú úlohu??? Wtf. Tučné prasa s nulovou schopnosťou hrať. Keby je miesto vo filme Idris Alba ako sa pôvodne počítalo, pridá sa trochu akcie a vylepšia sa niektoré detaily mohla to byť štvorhviezdičková záležitosť. Perry ale zráža film tvrdo dole. 50%. Do riti. Hlavne, že Dredd a Bullet to the head u nás do kín nejdú a túto vec hrali. Distribútori by si mali dať poriadnu facku. ()

Reklama

zbyshek 

všetky recenzie používateľa

Přišlo mi to všechno jako nedotažené do konce... Prakticky nulový příběh, nudné dialogy a hlavně bídný hlavní hrdina. Nic proti Tyleru Perry, ale buď měl opravdu ten nejchytřejší mozek na světě, nebo řežisér trochu přestřelil. Tak či tak, jediný kladný bod podle mého je Matthew Fox. Myslím, že záporáka fanatika zahrál obstojně. Tím jak zhubl a vyholil se působil dobře, jako psychouš. ()

2mig1 

všetky recenzie používateľa

do hajzlu a já si myslel, že rapidně měnit sůvj zevnějšek stojí za to jenom kvůli účasti v potencionálních oscarácích, foxem jsem fakt během celýho filmu nepoznal :D každopádně jinak jde o megashit, kterej získává druhou hvězdu díky super skype žblunknutí v závěru filmu, jedinej vtipnej moment celýho filmu... perryho bych oporučoval odstřelit hend v začátku ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

TUPÉ! Nevím, proč někdo pojmenovává něco podle postavy, která absolutně nemá co nabídnout a jejíž charisma je někde mezi zmutovaným skřetem a Grinchem. Jediný důvod, proč jsem se chtěl na tento snímek podívat je Matthew Fox, který se sice snaží, ale tohle je celkově tak debilně napsané, režírované ... tohle mělo potenciál, ale musel by to vést někdo jiný a ne Cohen, který film asi nemá rád a dělá to jen pro prachy! ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • Alexov (Tyler Perry) najlepší priateľ a partner sa v knižnej podobe volá John Sampson. Vo filme ho nahradil Thomas Kane (Edward Burns). (beso74)
  • Matthew Fox kvůli své roli držel přísnou dietu a pravidelně cvičil, aby tak nabral dostatek svalové hmoty a ztratil velké množství tělesného tuku. (Miuri)
  • Scénář byl původně založený na románu Jamese Pattersona „Cross“. Z marketingových důvodů byl název filmu změněn podle jiného Pattersonova díla "Já, Alex Cross". Scénář je však velmi volná adaptace a moc podobností mezi filmem a knihou nenajdeme. (josefklimes)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama