Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

tron 

všetky recenzie používateľa

Alex Cross bol skvelý v Zberateľovi bozkov. Už menej skvelý bol v Ako pavúk. Vo Vražednej hre je ÚPLNE zlý. Tyler Perry bol zaujímavou hereckou voľbou, pretože komiic vo vážnych rolách zvyknú byť bravúrni (Jim Carrey - Muž na Mesiaci). Ale nakoniec to dopadlo dosť biedne. Vlastne je to asi prvý prípad, na ktorý si paletám, kedy je komik v dramatickej úlohe zlý. A Jean Reno? Slabý ako slabá káva. Ako-tak poteší snáď len Matthew Fox v úlohe vychudnutého magora; aj uňho je to však dosť značná nuda. Scenár je nezáživný a o ničom. Škoda, Alex Cross je výborná literárna postava (trocha ako Jack Reacher v tom zmysle, že je veľmi dobre napísaná a chytľavá). ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Oveľa menší prúser ako som čakal. Fox je super záporák. A niektoreé časti filmu sú dobre natočené. Čo je najdôležitejšie film ma nenudil. Hlavný problém filmu je ale Tyler Perry. Ktorý idiot mu dal tú úlohu??? Wtf. Tučné prasa s nulovou schopnosťou hrať. Keby je miesto vo filme Idris Alba ako sa pôvodne počítalo, pridá sa trochu akcie a vylepšia sa niektoré detaily mohla to byť štvorhviezdičková záležitosť. Perry ale zráža film tvrdo dole. 50%. Do riti. Hlavne, že Dredd a Bullet to the head u nás do kín nejdú a túto vec hrali. Distribútori by si mali dať poriadnu facku. ()

Reklama

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Já bych to za takovej průser, jako jiní nepovažoval. Myslím, že Fox se v roli zabijáka neztratil. Hodně urážek tady lítá k Perymu, který se vesměs smrskli na to, že je tlustý..( i já mam radši M. Freemana) , ale že bych ho za to nenáviděl.., jasně jeho dedukce jsou v některých momentech až úsměvné a nepřesvědčivé. Mě spíše zklamal J. Reno. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Na to, aby takmer každodenná detektívna predloha sprevádzaná akčným spracovaním vzbudila u diváka mimoriadnu pozornosť a prekonala všednú ponuku, musí vyzerať inak ako Cohenova Vražedná hra. Tvorcovia sa pár krát dopustil "školáckych chýb" a tak sa dali ľahko postrehnúť nedostatky v tomto príbehu o detektívnej dvojici, ktorým skrížil cestu vysoko postavený psychopaticky žoldák. Dosť ma sklamalo zlyhanie dominantnej vlastnosti detektíva, ktorou správne odhaľoval a predvídal udalosti, ktorá v úvode pôsobila veľmi sľubne. Potom však akoby túto vlastnosť stratil a zlyhal na banálnej veci, keď po výstražnom echu (mms o tom, že jeho kolegyňa je mŕtva) podľahol hre záporného protivníka. V tú chvíľu človek nemusel byť ani jasnovidec, aby vedel čo bude nasledovať, čo filmu ubralo na úspechu. Na koniec však prišlo ešte zamiešanie kariet, aby to nemalo ľahkovážny koniec, ale to nezmenilo priemerné, alebo možno trocha podpriemerné hodnotenie. Za mňa slabších 50%. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

.....hlavný záporák je na všetko-vyzná sa v trezoroch,bombách,ovláda MMA,streľbu,potápač a,,,,,a asi i impotent,ale....nikto nie je dokonalý :) .....scenár celý čas omýva plytčiny .....a hlavná kladná postava-tlstý gico ,ktorý ma v tvári napísané:som bez charizmy no a?...... čiže záver je jednoznačný - jedna hviezda len za snahu. pro futuro:nemusím už pozerať. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • V knihách býva Alex Cross (Tyler Perry) vo Washingtone D.C., kým vo filme je obyvateľom Detroitu. (beso74)
  • Manželku režiséra Roba Cohena lze ve filmu zaznamenat v restauraci coby číšnici zvoucí Marii Crossovou (Carmen Ejogo) k jejímu stolu. (Conspi)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené