Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Snímek vražedná hra je jeden z těch průměrných akčních filmů. Kdo to drží nad vodou je M. Fox, kterej hraje zabijáckýho psychopata fakt dobře a věrohodně, zvlášť když to porovnám s jeho kladnou postavou doktora ve Ztracených. A nakonec, co mě na filmu zamrzelo, byla poněkud nedořešená minulost psychopata vraha. Nevím proč má tenhle film tak špatné hodnocení od některých. Mě se to líbilo a myslím že to byla velice podařená kriminálka. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Tak to pardon, ale tohle je naprosto unikátní snímek! Tolik napětí, akce a nepředvídatelnosti jsem dlouho nikde neviděla; a ještě navíc silné emoce, které mě donutily plakat. Tyler Perry a Matthew Fox byli vynikající a předvedli bezkonkurenční herecké výkony. Celý děj je poskládán velmi zajímavě a tak, že rozhodně nenudí. V tomto filmu je opravdu vše! Je to sice spíše pro chlapi, ale mě to celkem překvapilo a mile potěšilo. Mohu pouze doporučit a zděsit se nad zdejším hodnocením. ()

Reklama

Zeebonk 

všetky recenzie používateľa

Po patřičné analýze jsem došel k závěru, že problém Roba Cohena tkví v jeho vztahu k divákovi. Ten člověk nedokáže pochopit, že na jeho majstrštyky tu a tam zavítá civilizovaný Evropan, který si dokonce všimne logických děr o průměru sloního hřbitova politého hořčicí. Tady není co řešit, Alex Cross je ta nejstupidnější krimoška současnosti, minulosti a s největší pravděpodobností i budoucnosti. Je tak stupidní, že kdybych měl všechny nelogičnosti vypsat do jednoho miloučkého na střed zarovnaného dokumentu, tak by se toho množství písmenek přežral můj sedm set padesáti gigový harddisk a milosrdně si usmažil obvody. Panu režisérovi bych doporučil, aby černouškům koupit kozu, natřel garáž nebo třeba zprznil bércový vřed, hlavně ať už proboha v zájmu úrovně společnosti přestane fušovat do filmařiny. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Ne tak strašné, jak jsem čekal, ale je škoda, že po dvou velice dobrých dílech vzniklo takovéhle béčko. Oproti Freemanovi je Tyler Perry citelně slabší Cross. Naopak Matthew Fox je prvotřídní záporák - ty jeho psycho pohledy neměly chybu a je škoda, že v současnosti prakticky nikde nehraje. Scénář je bohužel dost primitivní, akční scény viditelně odfláknuté - nulová choreografie je zamaskovaná otravně roztřesenou kamerou. ()

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Odkedy Cohen spáchal sebevraždu s "trhákom" Stealth, nie že to s ním ide dole kopcom, ale on už prebúral aj dno latríny. Producent bol asi na práškoch, keď si myslel, že z tejto sračky vyždíma ešte Triple Alexxx, alebo Fat and the Curious (ten neger je fakt Fat a Jack z Lost sa kuriózne dostal z ostrova ešte do väčšieho průseru). Prežehnajte sa, CROSS ide! ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • V knihách býva Alex Cross (Tyler Perry) vo Washingtone D.C., kým vo filme je obyvateľom Detroitu. (beso74)
  • Alexov (Tyler Perry) najlepší priateľ a partner sa v knižnej podobe volá John Sampson. Vo filme ho nahradil Thomas Kane (Edward Burns). (beso74)
  • Matthew Fox kvůli své roli držel přísnou dietu a pravidelně cvičil, aby tak nabral dostatek svalové hmoty a ztratil velké množství tělesného tuku. (Miuri)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama