Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Väčšinu svojich všedných pracovných dní trávi Bill Marks tým, že len sedí v lietadle a dáva pozor. Ako letecký šerif je zodpovedný za bezpečnosť cestujúcich v lietadle, a to ho už dávno nebaví. Neznáša lietanie a všetko s tým spojené. Lenže tentoraz je všetko inak. Neviditeľný terorista ho počas letu začne bombardovať esemeskami, v ktorých požaduje, aby vláda na jeho tajný účet zaslala 150 miliónov dolárov, inak každých dvadsať minút niekoho v lietadle zabije. A svoje slová v tichosti hneď premení na čin - vzápätí v lietadle nájdu prvú mŕtvolu. Bill Marks sa snaží odhaliť, ako neznámy terorista dokáže zabíjať ľudí v lietadle bez toho, aby si ktokoľvek niečo všimol. Kým agent rozbehne mrazivé preteky s časom, vyjde najavo, že zloduchov účet je vedený práve na jeho vlastné meno. Je snáď on sám tým vydieračom a únoscom lietadla? Alebo je všetko celkom inak? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Yoshitsune zmazal svoj príspevok.

hupicek

hupicek (hodnotenie, recenzie)

Film se mi líbil moc, mělo to švih , Akorát mě štvalo , že jsem napřed podezřívala skoro polovinu letadla , než jsem na to přišla kdo by to vlastně mohl být****😉

na príspevok reagoval Yoshitsune

LarisaDavid

LarisaDavid (hodnotenie, recenzie)

barancek

U mňa to je tak isto, aj keď som ho v podstate uhádla okamžite na začiatku, ako si od neho pýtal zapáliť cigaretu, pretože som si povedala: "To bude isto on!". Neskôr som hádala aj toho fízla, pretože sa nepozeral zrovna nevinne a prívetivo. Ale ma prekvapilo, že mal pomocníka toho černocha, to som naozaj nečakala. 

Uživateľ Narcis zmazal svoj príspevok.

petoo

petoo (hodnotenie, recenzie)

Dobry film.. až na jednu vec, citujem z prvej strany : ,,Rada do života: Keď vás všetci v lietadle majú za teroristu a situácia začína byť pekelne vyhrotená, povedzte im že vám dcérka zomrela na rakovinu.. ,, Asi tak nejak :D

tomas.malo

tomas.malo (hodnotenie, recenzie)

ani to nebolelo, počkať si na 1080p RIP. Pecka film, chcelo by to viac takýchto stiesnených jednohubiek :-)

Vôbec by som sa nebránil nejakému pokračovaniu, povedzme... vo vlaku, alebo na lodi ;-) Inými slovami, Nebezpečná rýchlosť v 21.storočí :-)

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

V podstate je plán nášho vraha až tak dokonalý, že je až neuveriteľný. Všetko sa odohráva presne tak ako sa len dá od Hollywoodskeho thrilleru tejto kategórie čakať.

Ale je to v celku dobrý akčný film so zaujímavým obsadením a tak trochu nečakanými zvratmi (vždy si kladiete otázku "kto umrie teraz?). // takže na takých 75% to rozhodne má - 4*

na príspevok reagoval DaViD´82

Ivo

Ivo (hodnotenie, recenzie)

Proč se to jmenuje Non-Stop ?? Jinak parádní napínák

Súvisiace novinky

Star Wars chtějí oscarovou posilu

Star Wars chtějí oscarovou posilu

16.03.2014

Výběr herců pro příští výlet do předaleké galaxie je náramně komplikovaný. Zatím jím úspěšně prošel jen Adam Driver (J. Edgar, Lincoln), který si zahraje zatím nespecifikovaného záporáka. Jinak se… (viac)

Reklama

Reklama