Reklama

Reklama

Sedemnásťročná Mia Hallová (Chloë Grace Moretzová) má všetko, o čom kedy snívala - úžasnú rodinu, milujúceho priateľa a práve ju prijali na prestížnu hudobnú školu. Stojí však pred vážnym životným rozhodnutím - bude nasledovať svoj sen o kariére violončelistky, alebo dá prednosť svojej láske a zostane s milovaným Adamom (Jamie Blackley)? V jedno zimné ráno sa však všetko zmení a Mia príde o milovaných rodičov aj brata. Zrazu vidí samú seba, ako leží na nemocničnej posteli napojená na prístroje a pred očami sa jej odvíja celý život. Vidí všetkých svojich blízkych a hlavne Adama, ako ju prosí, aby sa vrátila k nemu. Včera riešila svoju budúcnosť, dnes stojí pred jedinou osudovou otázkou: Zostanem? (TV JOJ)

(viac)

Videá (11)

Trailer 2

Recenzie (271)

peiton 

všetky recenzie používateľa

I ked je to dosť všeobecne smutný príbeh,ktorý ma chytil za srdce,pri jeho sledovaní som toľko neplakala ako pri Me Before You.Páčili sa mi tie rozdielne názory hl.postáv,spojenie jej klasickej hudby s jeho rokovou,no totálne šialenstvo :-) ,Miin duch v nemocnici (asi takto nejako si to predstavujem i ja :-) Adamove filozofické úvahy ,,vzťah na diaľku je ako by si chodila s duchom."... Avšak trocha mi vadilo to neustále skákanie medzi prítomnosťou a minulosťou,i napriek tomu film splnil moje očakávania,bol veľmi romantický,na city hrajúci aj dojímavý zároveň.Záverečná scéna si vyžaduje pokračovanie,dúfam,že sa ho dočkám.. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Vůbec bych neřekla, že je Chloë Grace Moretz jenom 17. Vypadá to, že se z ní postupně stává jedna z nejzajímavějších mladých hereček. Námět filmu je poměrně zajímavý, rozhodně to bylo udělané lépe a záživněji, než podobné "posmrtné" filmy, které jsem viděla. Prostě se mi to zpracování líbilo a vůbec jsem se u toho nenudila, no a na konci jsem vytáhla kapesník. Nu, váhám kolik tomu mám vlastně dát. Je to někde mezi 4* a 5* ()

Reklama

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Rock a klasická hudba, nikdy to společně přece nemůže klapat. A víceméně toho jsme byli svědky po celou dobu, jakou cestou se vydat. Samozřejmě se to neobešlo bez konfliktů a hádek, který z toho vztahu vyplynuly úplně bezprostředně. Mě to přišlo ale až moc extrémně teen. A to že teen filmy relativně můžu. Každopádně to ale mělo originálně pojatý vyprávění a citově mě to dostalo silně tam, kam mělo. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Dráma o umieraní, ktorá nedokáže vyvolať patričné emócie. Navyše hrozne uťahaná a nudná. Možno bez tých flashbackov, ak by bol dej kontinuálny a autonehoda sa stala 15 minút pred koncom, tak by to malo lepší spád. Toto 90 minútové ležanie napojená na prístrojoch a ponevieranie sa ducha hlavnej postavy po nemocnici, ktorá rozmýšľa, či sa na to vybodnúť alebo nie, nemalo šťavu. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nie je to zlé, vlastne je to dobré, ale mohlo to byt ešte o niečo lepšie. Verím, že nejaký skúsenejší režisér by dokázal vyťažiť viac. Hlavne čo sa emócii týka, pretože aj keď sa to na to fajn pozeralo a vôbec ma to nenudilo vďaka dobrému castingu, emócie išli úplne okolo mňa. A aj hudba mohla byt kludne lepšia. 80% - 4* ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (10)

  • Vo filme často zmieňovaný "Juilliard" naozaj existuje. Juilliard School sídli v New Yorku a patrí medzi najprestížnejšie umelecké školy na svete. Bola založená v roku 1905 a poskytuje vysokoškolské vzdelanie v obore hudobnom, tanečnom a dramatickom. (Laslo)
  • Herečka Dakota Fanning odmítla roli ve filmu s tím, že je pro ní nyní prioritní dokončení střední školy. (Zdroj: latimes.com) (Medmen24)

Reklama

Reklama