Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (94)

CrazymanM odpad!

všetky recenzie používateľa

Špatné,co víc na tohle říct?!Trošku mi to připomnělo Sandokana(nevím moc proč?) a nejspíš se raději podívám na seriál Herkules nebo Xena.Ještě mě čeká poslední(doufám) pokračování,Cesta za mocí,ale musím se na to opravdu dobře připravit,neboť už tento a předchozí "díl" byly opravdu velkým soustem!!! ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Co si budeme nalhávat, už jednička byla mdlá a to ještě mohla děkovat za to, že hlavním rváčem byl Dwayne Johnson. Pochopitelně neměl zapotřebí cpát se do pokračování (a mohl si vybírat ambicióznější projekty), takže s ním odešel i sympatický nadhled a svižná akce. A co bychom mohli čekat od trojky? Samozřejmě ještě těžší dobrodružná klišé a méně smysluplného děje. Na druhou stranu holandský režisér Roel Reiné, který se stal odborníkem na levná pokračování slavnějších filmů (Živý terč, 12 kol, Rallye smrti), s malými rozpočty zvládá docela dost muziky. Takže své diváky si i v tomhle pokračování najde. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Do akej doby som sa to dostal? Do čias natáčania Herkulesa? Lebo natočiť toto v roku 2012 je krok späť, to si radšej pozriem veľa ľuďmi kritizované dokumenty od Michaela Moora. Ten aspoň poukazuje na dôležité skutočnosti a napriek neobvyklosti to nie sú úbohosti. Toto zjavne je. Ak však onanujete pri zabíjaní, tak to možno pre vás film je. Primitívny film. Asi to tak malo byť, že mi to ani nestiahlo celé a po približne 90 minútach mi to skončilo. ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Kým jednotka bola veľmi zábavným béčkom s výborným Rockom, dvojku a trojku môžeme hodiť do jedného vreca (na odpadky?). Reiné sa snažil o vtip a nadhľad, ale príliš sa mu to nepodarilo. Rovnako ani obsadenie hlavného hrdinu. Záporák Zane ušiel, ale najväčším pozitívom bola fešná Krystal Vee, na ktorú sa príjemne pozeralo. Inak bieda... 30% ()

sadlokan 

všetky recenzie používateľa

Dvojka hrdinů celkem vtipná.B.Zane je ale hodně suchej a Pearlman vždycky vypadá jako divnej trouba,tak tady je jenom trouba.A přízraky ze suterénu,což je,jinak řečeno zde-záhrobí,to jsou též vykukové.Jo,a nesmím opomenout zvláštní druh slonů zvaný též tenkokožci.Když já mám slabost pro démony pohybující se aka Monkey king... ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • Rozpočet činil zhruba 5 až 6 milionů amerických dolarů. Při natáčení v Thajsku pak štáb udájně musel čas od času pozastavit natáčení, jelikož se v záběru objevil nějaký turista a filmaří na turistických místech filmovali bez oficiálního povolení. (fiLLthe3DD)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)

Reklama

Reklama