Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Sklamanie a ľadová sprcha. Adela show má všetky predpoklady skončiť v žumpe televíznej zábavy, teda presne na mieste, odkiaľ čerpá svoje námety. Banášová, ktorá sa zatiaľ prezentovala inteligentným humorom, nonšalanciou a šarmom, teraz prepiera stokrát prepraný bulvár, podľa možností ten najprízemnejší. Možno je trochu nútená, ale predsa nie je nesvoja, čo je akiste zarážajúce. Štruktúra show, ktorú moderuje neprináša nič, čo by sme už nevideli. Realizátori tohto programu sa neštítia zájsť až za hranicu ľudskej dôstojnosti. Teraz mám na mysli najmä diel s Bartošovou, o ktorej rozpoložení určite niečo vedieť museli a predsa ho využili ako studnicu škodoradostných poznámok. Dojem z vyslaného redaktora s ilustračnými fotkami v pozadí, ktorý sa zjavuje na veľkej obrazovke a má osviežovať a rozbiehať vtipnú diskusiu, je prinajmenšom rozpačitý. V podstate je to len ďalšia z bŕzd programu, ktorému chýba invencia, základná filozofia a najmä jasný cieľ. Ale také plytké témy zrejme nevylepší ani nápadité spracovanie. ()

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

Ďalší zúfalý dramaturgický počin zaujať diváka . Stokrát ohrané , nefungujúce v televízií . Mnohonavrstvenie rádiového formátu , ktorý môže fungovať tak mesiac ... Nechápem , či stoja tie vysokokapacitné zmluvy za to znemožnenie sa seba samého. Tápanie vo tme Markízy po Talentmánií len pokračuje ... ()

Reklama

jakeer 

všetky recenzie používateľa

Táto show bola pred rokom prijmaná s veľkými očakávaniami, vopred sa hovorilo o ekvivalente Jana Krausa, veď show má uvádzať údajne najlepšia slovenská moderátorka (ktorou Adela s najväčšou pravdepodobnosťou aj je, avšak to nemôže byť veľkým komplimentom, obzvlášť, keď na Slovensku môže moderovať aj Erika Judínyová). Adela je múdra, vtipná, pohotová, ovláda tri svetové jazyky, v televízii dobre vyzerá, avšak na formát "night late show" sa nehodí. So svojim niekedy triviálnym humorom patrí skôr do ranného vysielania v rádii, ku Sajfovi, ktorý sa paradoxne vďaka svojmu ostrejšiemu jazyku našiel vo Webmasterovi (škoda, že skončil). Adelin potenciál trestuhodne zráža aj samotná Markíza, ktorá svoje dementné nápady ostatných rokov (prakticky od nástupu CME) po novom implikuje aj do talkshow. Pôvodné blúdne kombinácie rôznych žánrov sa našťastie postupne okresávajú. až ostalo pri spojení rozhovorov a glosovania. Ani jedno o samote nie je zlé, ale dokopy to nerobí dobrotu. Ak Adela vydrží, jej potenciál sa môže v budúcnosti naplno prejaviť (avšak bez zmeny produkcie to nepôjde). ()

etienne 

všetky recenzie používateľa

zaraža ma jedno, je tu dosť hodnoteni, pričom tie hodnotenia vychádzaju asi tak z pozretia jednej, maximalne dvoch častí, takže celé to hodnotenie tejto relácie je dosť neobjektívne. Adela zvláda svoju úlohu veľmi dobre, treba si pozrieť najmä časti, v ktorých má nejakého zahraničného hosťa. Na Slovensku nie je moderátor ktorú by takú úlohu zvládol na takej dobrej úrovni. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Adelu Banášovú mám celkom rád. Jej dôvtip a sebakritika nad výzorom a celkovo sympatickosť z nej robia príjemnú moderátorku. Hodí sa do rozhlasu i na moderovanie televíznych show typu SuperStar. Ale že by bola kapacita, ktorá si môže dovoliť porotcovať v talentových súťažiach a mať vlastnú "talkshow", to sa mi nezdá. Adelka to proste nezvláda a nestačí ani sama sebe, nieto ešte bande nudných prominentov. Relácia má navyše niečo málo zo všetkého, čo sme už videli niekde inde, takže neočarí ani originalitou ani zábavnosťou. Úplne zbytočná záležitosť. (40%) ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama