Reklama

Reklama

Oblivion: Nevedomí

  • Slovensko Nevedomí (viac)
Trailer 1

Planéta Zem to má v roku 2073 spočítané. Drvivý útok mimozemskej civilizácie sa síce pred rokmi podarilo odraziť, ale prestala byť miestom pre život. Ľudia sa z nej odsťahovali a na jej povrchu zostalo len zopár technikov, ktorí z nej majú odčerpať zvyšné prírodné bohatstvo. Jedným z nich je aj Jack (Tom Cruise). Jacka, ktorého na Zemi baví najmä hľadanie artefaktov zanikajúcej ľudskej civilizácie, vyvedú z každodennej rutiny dve udalosti. Tou prvou je núdzové pristátie vesmírnej lode, ktorej jediná členka posádky (Olga Kurylenko) tvrdí, že je s Jackom spojená spoločnou minulosťou, hoci na to neexistuje racionálne vysvetlenie. Následne je Jack zajatý ilegálnou armádou operujúcou pod zemským povrchom. Ich charizmatický vodca Beech (Morgan Freeman) toho vie o Jackovi viac než on sám. Pod vplyvom týchto udalostí sa Jack rozhodne pozrieť na svet okolo seba inými očami a z toho čo uvidí, mu nie je dvakrát najlepšie... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

PD321

PD321 (hodnotenie, recenzie)

Zlty_Dodo

De fakto jsou nepravý oba. Lze to odhadnout podle čísel. Jestli se nepletu, tak ani jeden neni technik 01, ten tvůj "pravej" je č.49.

 

Já si spíš lámal hlavu, jestli někdo na konci šel vyzvednout tu přeživší zrsku ze sousedního sektoru. Já bych to rozhodně udělal a nejspíš bych se nastěhoval k ní do toho prosklenýho domku. Tu jejich minimalistickou architekturu žeru. Tady si T.E.D. u mě šplhnul, víc než špinavci z hangáru.

 

Jinak film je to perfektní. Kdo ste dal míň jak [*****], tak si to opravte mizerové.

na príspevok reagoval Duncan66, Tryskomyš

Duncan66

Duncan66 (hodnotenie, recenzie)

Zlty_Dodo

Spatne jsem se vyjadril. Nejsou to klony, ale repliky. Neboli v nejakem momentu z tebe udelaji repliku, vcetne tveho mozku, tedy i tvych myslenek a vzpominek. Takze to by mohlo odpovidat. Vim, ze my neco takoveho zatim u zivych organismu nedokazeme, ale ciste teoreticky mozne by to bylo.

Grunsk

Grunsk (hodnotenie, recenzie)

Ten film je skvělý. Opravdu se při něm bavím a možná nejzajímavější je příběh Viky.

Uživateľ Grunsk zmazal svoj príspevok.

Mikovec

Mikovec (hodnotenie, recenzie)

Jeden z nejhorších filmů které Cruise natočil, něco tak nudného a nezáživného jsem dlouho neviděl, ještě, že jsem si to zkracoval během té doby učením, jinak bych se na to ty dvě hodiny ( s reklamami skoro 4) dívat nevydržel

na príspevok reagoval dragon94, alienemo

24online

24online (hodnotenie, recenzie)

PlastovyTV

jj, je zajímavé že mě tento film nějak unikl v roce 2013 , dnes jsem na něj náhodou narazil a pálím bez váhání 5 *, příběh, efekty i hudba parádní.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

tak som si to vypočul a podľa mňa percento plagiátorstva je tu 0,0 :) .V istej chvíli tam podobnosť možno bola, ale to by sme našli ešte asi viackrát lebo hlavná melódia, čo je vo Waking up, sa skladá iba zo štyroch ťahavých tónov... 

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

ktorý Two Sterps from Hell, je tam toho veľa čo mi vyhodilo na youtube (:

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

náhodou som objavil Oblivon soundtrack na youtube, myslel som prvú hodinu že to je k tej známej PC hre a až keď som ho začal hľadať, že si ho stiahnem (keďže sa mi faaakt veľmi veľmi zapáčil), som zistil že to je k tomuto  filmu a nie hre LOL. Zaujímavé že pred 2 rokmi keď som videl 1. krát ten film tak ma tá melódia až tak nezaujala, aspoň nepamätám. Môže to byť aj tým, že ona ďaleko lepšie a emotívnejšie vyznieva, keď už človek vie pointy toho filmu. Waking up . Epic ! :)

LarisaDavid

LarisaDavid (hodnotenie, recenzie)

veľmi sa mi to páčilo a fakt som valila oči, keď prešiel za tú "nebezpečnú" zónu. A navyše...ten jeho domček pri jazere...juj...hneď by som ho brala :) inak. nemyslím si, že to čo je uvedené v chybách, že ona sa uzdravila, keď ju postrelili, a jeho nos je stále poškrabaný...jednoducho podľa mňa to chyba nie je. Veď na ňu použil tie "zázračné mašinky" z lekárničky, zatiaľ čo seba neliečil a chrasta vydrží aj týždeň. Je síce pravda, že škrabanec mal stále "čerstvý", ale až zase tak hrozné to nie je :D

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Kubrickon

Kubrickon (hodnotenie, recenzie)

Pár hodín po zhliadnutí a ja si nepamätám ako sa volala tá skupina ktorú viedol Morgan Freeman. Neviem, či to nieje tým, že ma tento film nechytil, alebo je to neurologický problém :D :D :D

Kubrickon

Kubrickon (hodnotenie, recenzie)

MartinezZ

Nehovorím, že nie! Dal som tomuto filmu 4*. Je to trochu paradox, že tento film je inšpirovaný Dňom nezávislosti a ten bol zase inšpirovaný Star Wars.

na príspevok reagoval Beckett51

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Kubrickon

Ale funguje to :) A pak jsou hrozně originální filmy, u kterých byl byl nadšen, kdyby fungovaly alespoň z poloviny tak, jako tahle vykrádačka :)

na príspevok reagoval Kubrickon

Kubrickon

Kubrickon (hodnotenie, recenzie)

Tento film je hrozná vykrádačka  všetkého, čo Hollywood vyprodukoval za posledných 40 rokov v žánri sci-fi! :D

na príspevok reagoval MartinezZ

Daggeron

Daggeron (hodnotenie, recenzie)

Ja teda neviem, ale pre mňa je tento film hádam najväčším prekvapením môjho krátkeho života :) Nevedel som, čo môžem čakať, ale dostal som audiovizuálnu nálož. Pre mňa jedno z najlepších sci-fi, skvelá audiovizuálna stránka a úžasný súlad obrazu a hudby, k tomu ešte ani príbeh nie je od veci a dokáže prekvapiť. :)

PanSoudce

PanSoudce (hodnotenie, recenzie)

janejo

Právě, že stačí trochu popřemýšlet a pak je vcelku jasný všechno, teda kromě toho hlavního a to jest: co to vlastně bylo? :D

na príspevok reagoval Kubrickon

Súvisiace novinky

Top Gun 2 nabírá obsazení

Top Gun 2 nabírá obsazení

04.07.2018

Není to vtip, Top Gun 2 se skutečně pomalu mění v realitu. Potvrzuje to teď i čerstvě oznámené obsazení jedné z hlavních rolí. Vedle Toma Cruise (Mission: Impossible – Fallout) a Vala Kilmera … (viac)

Druhý Top Gun přiletí za dva roky

Druhý Top Gun přiletí za dva roky

01.07.2017

Po smrti Tonyho Scotta to vypadalo, že se Top Gunu 2 jen tak nedočkáme. Tom Cruise se ale tohohle snu nevzdal a nakonec ho realizuje s Josephem Kosinskim, režisérem TRON: Legacy 3D. Kosinski na… (viac)

Druhý Top Gun je téměř jistý

Druhý Top Gun je téměř jistý

03.06.2017

O pokračování legendárního Top Gunu se mluví dlouhé roky a nikdy se nikam nepohnulo. Po smrti Tonyho Scotta to dokonce vypadalo, že se ho nikdy nedočkáme, Tom Cruise ale film nakonec zrealizuje bez… (viac)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (viac)

Reklama

Reklama