Reklama

Reklama

Noaha Griffitha (Jonah Hill) vyhodili zo školy a teraz súrne zháňa prácu. Susedia ho presvedčia, aby skúsil opatrovanie detí. To sa zo začiatku zdá byť dobrý nápad, má to však jeden háčik – Noah absolútne netuší, čo také opatrovanie detí vôbec obnáša a nemá ani tušenia, ako sa to vlastne robí. Ukočírovať nezbedné detiská bude poriadne tvrdý oriešok. Dokáže vôbec Noah zvládnuť bandu malých rozmaznaných „teroristov“ a prežiť nočné dobrodružstvo v uliciach New Yorku? Táto skupinka si spolu užije množstvo nezabudnuteľných a vtipných situácii. (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (120)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Směs známých herců a nápad, který se dočkal už miliardy zpracování. V tomhle ohledu ani ne moc sympatičtí spratci, kteří hrají hlavní roli a už vůbec ne sympatický Jonah Hill, o kterém si pořád nejsem jistý, jestli je sympaťák nebo arogant a zatím mě nepřesvědčil ani o jednom, byť si hraje na sympaťáka největšího. Já mu to ale zatím nesežral, vlastně sežral, jednou, v Moneyballu. To je ale pořád sakra málo. ()

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

Tak a pohár trpělivosti přetekl. Davida Gordona Greena miluji, ale jeho, mnou naprosto nepochopitelný, přechod ke komediálnímu žánru je největším úletem současného Hollywoodu. Již není nad čím mávnout rukou, co přehlížet, či co zdůvodnit rozkoukáváním se v žánru. Spratci na zabití jsou regulérním filmovým peklem, ekvivalentem kinematografického exkrementu do nějž už toliko herců tak nehezky šláplo (Eddie Murphy, Vin Diesel, i sám Arnold). Nenapadá mě co pochválit, ale největší pohromou je samotný Green jenž natočil velmi bezpohlavní a nevýrazný snímek. Jeho status zázračného chlapce za kamerou se úplně rozpadá, i přes fakt, že je stále namočen v Eastbound & Down. 10 % ()

Reklama

Shredder 

všetky recenzie používateľa

Dalsia komedia od Greena s ktorou u mna nezabodoval. Jonah Hill sa ocita vo velmi podobnej roli tej, ktoru si uz odskusal v Superbad, no tentokrat mu miesto McLovina a Ceru sekunduju tri male zakomplexovane a poriadne otravne deti. Scenar je pisany podla tradicnej priblblej americkej receptury so vsetkymi starymi znamymi klise, bez akejkolvek snahy o inovaciu. Pokusy o humor posobia strasne strojene, akoby tu bola obrovska snaha nakrutit blaznivu komediu, pri ktorej sa divaci budu valat od smiechu, ale pritom je vacsina situacii a dialogov zufalo nevtipna. Hill zachranuje co sa da, ale s takym zlym scenarom a nevtipnymi hereckymi kolegami toho ani on vela nezvladol. ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Totalna kravina, ktoru taha nahor suverenny Jonah Hill a krpata Landry Bender. Par bocnych postaviciek stalo zato - pretepleny korculiar, Sam Rockwell, ci Method Man. A bolo tiez zaujimave vidiet v dvoch filmoch po sebe menej znamu herecku Ari Graynor - tu nemala az tak podstatnu rolu ako v Holly Rollers, ale uvod (ehm pre nu vydareny ;)) a zaver jej patril. Zaujala este hiphopova hudba ako podmaz, i ked zmysel moc nedavala. Kazdopadne jednohubkovy ulet, skoda len ze malo vtipny a plny klise. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Som si vedomý toho, že štyri hviezdy sú veľa, ten film je ale naozaj zábavný. Hill a hlavne Rockwell si to celé strašne užívajú a tie tri deti sú natoľko presvedčivé, prirodzené a dobre vybraté, že dokážem prekusnúť aj akékoľvek kŕčovité morálne ponaučenia či klišé. Tentokrát áno. Nečakal som nič, dostal som jednu z najpohodovejších komédií roku. Bavila ma už iba tá WTF myšlienka, že obézneho losera Hilla väčšina berie ako ťažkého frajera, každý s nim chce kamarátiť (Rockwell ho iba spozná a už ho berie ako svojho ôsmeho najlepšieho kamaráta!) a motajú sa okolo neho hneď dve sexi baby. Od Greena (režiséra drám) som videl paradoxne zatiaľ iba komédie - všetky vydarené a táto sa mi páčila najviac. A moja srdcovka cez záverečné titulky... By the way, akurát dva dni dozadu som pozeral "For a Good Time, Call..." a Sitter začína scénou orálu na Ari Graynor :D ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (2)

  • Telefonní číslo (917) 409-7838, které se objevuje na plakátech k filmu, je pravým číslem Jonaha Hilla, na kterém byl v době uvedení filmu osobně k zastižení. (pajik)
  • Během hlídání dětí Noah Griffith (Jonah Hill) sleduje film Temný anděl (1990). Fráze „I come in peace", která z televizoru zazní, je zároveň alternativním názvem staršího akčního snímku. (Lorge)

Reklama

Reklama