Reklama

Reklama

Noaha Griffitha (Jonah Hill) vyhodili zo školy a teraz súrne zháňa prácu. Susedia ho presvedčia, aby skúsil opatrovanie detí. To sa zo začiatku zdá byť dobrý nápad, má to však jeden háčik – Noah absolútne netuší, čo také opatrovanie detí vôbec obnáša a nemá ani tušenia, ako sa to vlastne robí. Ukočírovať nezbedné detiská bude poriadne tvrdý oriešok. Dokáže vôbec Noah zvládnuť bandu malých rozmaznaných „teroristov“ a prežiť nočné dobrodružstvo v uliciach New Yorku? Táto skupinka si spolu užije množstvo nezabudnuteľných a vtipných situácii. (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (120)

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Jako vždy,Jonah Hill role pro něho..Čekal jsem větší průšvih,ještě když tu máme zase každý děcko tak trochu jiný,Rodrigo byl tedy na zabití,ale nemůžu si pomoct,odreagovačka to byla dobrá,samozřejmě taky díky kratší stopáži.Sam Rockwell jako dealer taky potěšil a z jednoho dne,kdy člověk musel schánět prachy,do toho se zamilovat ,to kupodivu šlo. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Som si vedomý toho, že štyri hviezdy sú veľa, ten film je ale naozaj zábavný. Hill a hlavne Rockwell si to celé strašne užívajú a tie tri deti sú natoľko presvedčivé, prirodzené a dobre vybraté, že dokážem prekusnúť aj akékoľvek kŕčovité morálne ponaučenia či klišé. Tentokrát áno. Nečakal som nič, dostal som jednu z najpohodovejších komédií roku. Bavila ma už iba tá WTF myšlienka, že obézneho losera Hilla väčšina berie ako ťažkého frajera, každý s nim chce kamarátiť (Rockwell ho iba spozná a už ho berie ako svojho ôsmeho najlepšieho kamaráta!) a motajú sa okolo neho hneď dve sexi baby. Od Greena (režiséra drám) som videl paradoxne zatiaľ iba komédie - všetky vydarené a táto sa mi páčila najviac. A moja srdcovka cez záverečné titulky... By the way, akurát dva dni dozadu som pozeral "For a Good Time, Call..." a Sitter začína scénou orálu na Ari Graynor :D ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Kdo pohlídá desetiletou nákupní maniačku, uchcaného salvadorského pyromana a mladíka točícího se na korouhvi sexuální orientace? Koksová chůva! Klasický film o rodinných hodnotách, akorát pro svou obscénnost není vhodný pro děti do 15 let a dospělé nad 18, pokud nejsou příbuzní Jonaha Hilla, nemá čím oslnit. Apropo, tuhle Mary Poppins by deštník neodnesl ani kdyby měl průměr jak radioteleskop v portorickém Arecibo.. ()

FTP 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý, poměrně vtipný, film, který by ale ani z poloviny nefungoval bez úžasnýho Jonaha Hilla se skvělýma hláškama, ksichtama, pózama a reakcema. Padouch Rockwell se mi vůbec nelíbil, ale neurazil, co mě ale přímo znechucovalo, byla úchylná postava Rodrigo, za kterou srážím jednu hvězdičku. Příjemně šílená komedie ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

To mysleli vazne? Čakal som príjemnú rodinnú, vtipnú komédiu na ktoru sa budú môcť pozrieť všetci členovia rodiny a ne krizenie, prciciek s nejakou gangsterkou a filmom s drogového prostredia. Bol to tak vulgárne nechutné a nevľúdne skombinovany mix rôznych filmov, že sa to minulo efektu. Miestami mi bolo z toho zle. Veď.tento film kazí mládež. Toto mi nemohlo pozerať žiadne dieťa, lebo to dáva návod ako podpalit dom, začať s drogami a skončiť v zlej spolocnosti. Naviac to nebolo takmer vôbec vtipne. Jednoducho prepadák... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (2)

  • Telefonní číslo (917) 409-7838, které se objevuje na plakátech k filmu, je pravým číslem Jonaha Hilla, na kterém byl v době uvedení filmu osobně k zastižení. (pajik)
  • Během hlídání dětí Noah Griffith (Jonah Hill) sleduje film Temný anděl (1990). Fráze „I come in peace", která z televizoru zazní, je zároveň alternativním názvem staršího akčního snímku. (Lorge)

Reklama

Reklama