Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor

Posledné recenzie (686)

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Frankensteinovo monstrum. Film pozliepany z rozlicnych inych filmov a klise. Nielenze vsak vsetko buduje z horsich materialov, ale cele to ledva drzi pokope. Nezaujimavy zaporak a ostatne postavy, ziadna chemia medzi hercami. Posobi to draho, ale ako niekto poznamel v komentoch, akoby to vytvorilo sucasne AI a nevedelo tomu celemu spektaklu pridat osobnost.

plagát

Death's Game (2023) (seriál) 

Konecne po dlhych rokoch nieco, comu mozem s cistym svedomim dat 5*. Uzasna zmes akcie, emocii, napatia, strachu a na zaver aj slz. Vsetko zabalene do putaveho vizualu a tempa, ktore odsypa. Byung-Hoon dokazal majstrovsky zmixovat do kopy to najlepsie z Korejskych thrillerov a dram a dodat tomu celemu hlbku, ktora v istych momentoch nuti cloveka sa zamysliet. Povinna jazda pre vsetkych milovnikov korejskej filmografie.

plagát

Rýchlo a zbesilo: Hobbs & Shaw (2019) 

Parazit prizivujuci sa na znacke F&F. Nema nic spolocne s originalom ani sialenymi novymi dielmi. Over the top akcia je tu viac komicka ked kedykolvek predtym a navyse ani nefunguje. Plus cely ten rodinny/timovy pocit je prec, a miesto toho dostavame buddy komediu, ktora konci ako kazdy novy opozerany Rockov akcnak.

Posledné hodnotenia (2 054)

Reklama