Reklama

Reklama

Dvaja špičkoví agenti CIA, Tuck (Tom Hardy) a FDR Foster (Chris Pine), sú kamaráti na život a na smrť. Samozrejme len dovtedy, kým sa obaja naraz nezbláznia do tej istej slečny - Lauren Scottovej (Reese Witherspoonová). Karieristka Lauren Scottová je síce vo svojom pracovnom živote úspešná, ale jej ľúbostný život je jedna veľká katastrofa. Po tom, čo ju nechá priateľ, kvôli ktorému sa presťahovala z milovanej Atlanty, nemá na randenie a hľadanie nového vzťahu ani pomyslenie. S tým sa ale neuspokojí jej strelená kamarátka Trish, ktorá ju prehovorí, aby skúsila nájsť šťastie v láske na internetovej zoznamke. Na internete sa zoznámi so sympatickým Tuckom a dohovorí si s ním rande. Aby to ale nemala tak jednoduché, vo videopožičovni sa jej do cesty pripletie i atraktívny fešák FDR Foster. Lauren sa rozhodne randiť s oboma naraz, samozrejme, bez najmenšej potuchy, že obaja chlapci sú najlepšími kamarátmi a navyše sú špičkovými agentmi CIA. Tuck a FDR Foster doposiaľ žili život ako vo svete Jamesa Bonda - ich svet je plný zbraní, rýchlych áut a krásnych žien, ktoré až dosiaľ nikdy nebrali príliš vážne. Tentoraz sú ale obaja presvedčení, že našli tú pravú. Zistenie, že sa obaja zamilovali do jedného dievčaťa, im priateľstvo tak trochu pokazí. Hoci sa dohodnú, že si pôjdu z cesty a Lauren nepovedia, že sa poznajú, neboli by to správni agenti, keby sa vzdali svojej vysnenej dievčiny tak ľahko. Na rad prichádza séria premyslených špiónskych útokov s jediným cieľom - čo najviac strápniť a skaziť rande toho druhého. Ako tento stále sa stupňujúci boj dopadne a koho si Lauren nakoniec vyberie? (TV JOJ)

(viac)

Videá (17)

Trailer 1

Recenzie (795)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Už od začátku bylo trošku jasné, který ze dvou soků tahá za kratší konec, ale přesto se občas nějaké povedené fórky najdou. Hlavně tedy scéna na paintballu mě dokonale odbourala, když se banda nezletilých hráčů třese strachy před našim Tomem Hardym a jsou raději zalezlí v bunkru. Beru to tak že tento film měl být spíše komedií nežli akční peckou. O Reese bych se takhle určitě nikdy nerval. 60% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemná žánrová vychytávka, ktorá sa vykláňa z tradičnej osi romantických komédií. Podstata zápletky je síce stávka na istotu, no dôležité je, že film neberie sám seba skutočne vážne a je v ňom vidieť nadhľad, ktorí sa prenáša aj na hercov a tým-pádom aj na celkový dojem. Nebolo to ani príliš presladené a vôbec to nemali na svedomí akčné scény. Jednoducho tvorcovia sa trafili do správneho feelingu, kedy treba dať prednosť komédii pred romantikou tak, aby boli obe vyvážené a na svoje si v kine prišla aj mužská časť publika. Well done! 85%. ()

Reklama

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

komedie postavená na stokrát použitých situacích a tisíckrát omletých frázích, ale díky ústřednímu duu tak neodolatelně sexy a nabitá jiskřením, že pod 4 jít nemůžu. Hlavně, McG je v akci velmi průměrný, ale naštěstí se zde o to vůbec nejedná a kdyby tam ten úvod a závěr nebyl a šlo by čistě jenom o souboj o Reese, mohlo by to být ještě lepší. A taky bych určitě nebyl nerad, kdyby tam těch duelových scén bylo více a byly lépe uzavírány. No, Hardy zase těžce vládne a Pine ty floutky opravdu umí.. Podruhé vidět nechci, ale kdo by si občas neužil fastfood ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $65miliónovTržby USA $54,760,791Tržby Celosvetovo $156,974,557Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,472,728 //počet predaných kusov 311,196Tržby za predaj DVD v USA $10,128,854 //počet predaných kusov 669,345║ Noóó dosť zavádzajúci film aj samotný názov, v prvom rade ide o jasnú komédiu kde akcia hrá druhé husle a dosť nevýrazné, lebo pokiaľ sa niečo zomelie tak je to v rýchlom strihu, prehľadnejšia akcia príde len záverom aj to sa rýchlejšie odbije než sa človek stihne nadýchnuť. V rámci zábavnosti a ako určitej oddychovky slušné, má to dobré obsadenie, hoci nevyužité, McG fakt nevie z hercov moc vyžmýkať, škoda, priemer. Malý bonus je milá reklama na TITANIC. /videl v kine: 60%/ ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Oddychová flirtovačka. Agentská zápletka tu hrá posledné husle, primom je iskrenie medzi postavami a vtipnosť epizódiek, v ktorých sa stretávajú. Film zvláda oboje dostatočne pre chvíľkové pobavenie, ale na dlho sa v pamäti nezdrží. Agenti Brad a Angelina, ktorých úspech isto podnietil vznik tejto jednohubky, boli o niečo šmrncovnejší. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (24)

  • Ve scéně, kdy Maya (Gretal Montgomery) přijde do domu Fostera (Chris Pine), se její účes v jednotlivých scénách mění. (KucC)
  • Lauren (Reese Witherspoon) a Tuck (Tom Hardy) sa prvý krát stretli v reštaurácii The Blarney Stone, ktorá skutočne existuje a nachádza sa v centre Vancouveru. (vander19)

Súvisiace novinky

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

28.10.2010

Možná obojí. Christopher Nolan jej určitě chce vidět v jedné z klíčových rolí třetího batmanovského filmu, jehož název by měl znít The Dark Knight Rises. Prozatím se neví, o jakou roli půjde, ale… (viac)

Poldové jdou do nebe... a zpátky

Poldové jdou do nebe... a zpátky

17.08.2010

Akční fantasy R.I.P.D. (tedy něco jako „záhrobní policejní oddělení“) si vysnil McG (foto) a prosadil ji u studia Universal. Námět zní slibně: mladý policajt je zabit ve službě a odchází do nebe. Tam… (viac)

Reklama

Reklama