Reklama

Reklama

Maniac 2: Mr. Robbie

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
USA, 1986, 8 min

Recenzie (6)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Nevyužité promo k pokračovaniu MANIACa, ktoré sa nakoniec nikdy nezrealizovalo vďaka predčasnej smrti Joea Spinella. Mr. Robbie, životom otrávený klaun s podlomeným zdravím zapíja svoj smútok alkoholom. Odvrátená tvár detského zabávača utápajúceho sa v listoch svojich malých divákov je vo vyslúžilej grimase muža už len na krok blízko k totálnemu zrúteniu. Ak im nepomôže on tak kto? Zneužívať deti alebo vražda? Mr. Robbie má v tom jasno. ### Špinavý feeling a nezdravo vyzerajúci Joe Spinell v hlavnej úlohe uzatvára jedny pomyselné dvere svojho života. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Dobře si rozmyslete, zda budete týrat děti!!! Může se totiž stát, že si to s vámi přijde vyřídit mstitel Mr. Robbie…Jde tak trochu o vzpomínkový „dokument“ režiséra Buddyho Giovinazza, který ho nechal vydat na památku vynikajícího herce (Joe Spinell), který se nedožil dotočení stejnojmenného filmu. V tomto videu se totiž ukáže jen taková malá ochutnávka (scénka), která stojí za to. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

MANIAC ( 1980 ) je kultovka. Toto zosobnenie typického komerčného kalkulu narazilo na tradičné negatívum a to na prvoplánovanie. Tak im treba. ()

Reklama

Reklama