Reklama

Reklama

Rodinka úžasných

(seriál)
  • Česko Taková nenormální rodinka (viac)
všetky plagáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(20)

Na prvý pohľad Powellovci vyzerali ako obyčajná typická americká rodina. Doteraz. Po nehode lietadla sa však ich životy radikálne zmenia, pretože každý z nich získal nejakú superschopnosť. Po šestnástich rokoch sa manželstvo Jima a Stephanie príliš nezmenilo. Svoju pozornosť sú nútení deliť medzi rodinu a prácu, čo nefunguje vždy ideálne. Počas rodinnej dovolenky v Južnej Amerike, ktorú naplánoval Jim v snahe opať stmeliť rodinu, však dôjde k nehode a ich lietadlo sa zrúti do Amazonky. Nič ale nie je také zlé, ako sa zdalo a každý z členov rodiny zistí, že získal nejakú superschopnosť. Otec Jim nadobudol fyzickú supersilu, mama Stephanie superrýchlosť, 16-ročná dcéra Daphne telepatické schopnosti a zo 14-ročného syna JJ-a, ktorý mal doteraz problémy so školou a učením, sa stal supergénius. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (56)

Ichabod 

všetky recenzie používateľa

Michael Chiklis a Julie Benz jsou opravdu velmi charismatičtí seriálový herci, po Shield a Dexterovi bohužel asi nemůžeme očekávat obdobné výkony v seriálu orientovaném na.... nejspíše mladší publikum, přesto nijak neuráží a nemám dojem, že by se herci nějak moc zakopávali co se týká jejich výkonů. Ale rozhodně se to dá říct o budoucnosti série, protože sám moc velký potenciál nevidím a rozpočet úplně nízký také asi nebude. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem ohodnotiť niečo, čo nebolo dokončené! A je mi jedno, že dôvodom predčasného ukončenia natáčania je údajne neúspech u divákov. Nerozumiem, prečo sa (nielen v Amerike) točia seriály takýmto spôsobom: Natočí sa pilotný diel, následne sa zistí či majú o daný žáner a typ seriálu diváci záujem. Ak nie, viac sa už nenatáča. (Prípadne sa natočí jedna séria, potom MOŽNO ďalšia séria, potom MOŽNO ďalšia séria...) Chápem, že ide o biznis, ale čo je veľa, to je veľa. Najhoršie pre kinematografiu dnešnej doby je, že sa scenár píše dodatočne. Amazonka, Crusoe, Terra Nova, Joan z Arkádie, 100 Questions, Rodinka úžasných...všetko predčasne ukončené! Čo tak napísať scenár (CELÝ!) a potom natáčať? Z tohto dôvodu ma takmer nikdy nesklamú životopisné filmy a filmy natáčané podľa už existujúcej predlohy (väčšinou ide o staršie a overené literárne diela). ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pamätám si to ako včera, keď sme s kamarátom na tomto seriáli fičali. Ako už názov prezrádza, ide o rodinku, ktorá má nadprirodzené super schopnosti. Jasné. Nie sú to X-Meni ani Avengeri. Je to Bčko ako sviňa. Ale vie zabaviť. Herci sú podarení. Baví aj dej a láka vás to sledovať ďalej. Každý jeden člen rodiny má zaujímavú schopnosť. Je zaujímavé sledovať, ako sa s nimi stretávajú po prvý krát. Musím pochváliť herecký výkon hlavne sexi Lucy Lawless, ktorá bola pre také role narodená. Ale aj dvaja hlavní protagonisti a zároveň rodičia Rodinky úžasných hrajú skvele. Michael Chiklis a Julie Benz. Rozhodne je to kvalitný seriál, ktorý stojí za pozornosť. ()

nikushaa 

všetky recenzie používateľa

Trošku drámy, trošku komédie, trošku superschopností, trošku rodinných problémov a aj trošku akcie ... asi tak by som zhodnotila NOF, seriál, ktorý nám ponúka "no ordinary" pohľad na ľudí so superschopnosťami a mne sa to páči :) Po všetkých hrdinoch, čo sa snažia zachrániť svet, je pre zmenu dobré sledovať ako sa s tým vyrovnáva obyčajná rodina. Veľmi príjemná oddychovka - 4* Po pozretí celej série hodnotenie nemením, ale ak niekto čaká poriadnu akciu, tak bude sklamaný. A ak nemáte radi seriály, ktoré majú len jednu sériu a končia cliffhangerom, tak vám NOF sledovať neodporúčam :) ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Páči sa mi to viac ako iné superhrdinské seriály, viac ako populárny seriál Hrdinovia. Sympatickí herci, dobrý dej, nenudí, celé to uzatvára šarmantná tigrica Julie Benz. Slovenský dabing to pekne oživil a prevedenie je výborné - Ivan Gogál / Michael Chiklis, Gabriela Škrabáková-Kreutz / Julie Benz, Dominika Žiaranová / Kay Panabaker, Tomáš Hallon / Jimmy Bennett, Alfréd Aczel / Romany Malco. Komickou postavou je Katie Andrews (Autumn Reeser), ktorá síce často v deji nevystupuje, ale keď už áno, tak to stojí za to - naivná, vtipná, úprimná a zlatá. Perfektne ju vystihla v slovenskom znení Jana Wagnerová. Reeser mi bola hneď nejak povedomá, ale nie zo seriálov ani filmov, ona bola jedna z kočiek z populárnej video hry Red Alert 3 ;) Škoda, že seriál nepokračoval. ()

Galéria (115)

Zaujímavosti (2)

  • Michael Chiklis už má so zvláštnymi schopnosťami skúsenosti. Hral totiž "kamenného muža" Thinga vo všetkých dieloch Fantastickej štvorky. (BoncheR)

Reklama

Reklama