Reklama

Reklama

Dilema

  • Slovensko Manžel, či milenec? (viac)
Trailer 2

Ronny Valentine (Vince Vaughn) a Nick Brannen (Kevin James) sú najlepšími priateľmi už od vysokej školy. Teraz spolu vedú firmu, ktorá sa zaoberá vývojom automobilových motorov. Zatiaľ čo Nick je technologický génius, Ronny svojim obchodným talentom nápady perfektne predáva. Práve uzavreli zmluvu s obchodným gigantom, Nickovo manželstvo s krásnou Geneve (Winona Ryderová) šliape ako hodinky a Ronny sa konečne chystá požiadať o ruku dlhoročnú priateľku Beth (Jennifer Connellyová). Všetko sa však úplne pokazí, keď Ronny pristihne Geneve pri nevere s potetovaným svalovcom Zipom (Channing Tatum). Má povedať Nickovi pravdu a brutálne tak raniť najlepšieho priateľa, alebo má predstierať, že nikde nebol a nič nevidel? Ronny sa rozhodne kamarátov vzťah zachrániť, a tak zaútočí na Geneve a jej milenca, čím spustí lavínu komických nedorozumení a zmätkov, ktoré paradoxne najviac ohrozujú práve jeho. Pravda občas bolí, keď sa však zatají, môže bolieť ešte viac. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (199)

klerik 

všetky recenzie používateľa

50%. Pozerateľné a nekonfliktné. A práve preto, že scenáristi sa boja priniesť niečo nečakané, je to len taký polotovar. Scény s Tatumom pobavia, ale inak obyčajná americká blbina s posolstvom, ktorá nemá šancu šliapať na päty súčasným reálno-romantickým filmom (TAKE THIS WALTZ). Aj podobne obyčajné SESTRA TVOJEJ SESTRY ma zaujalo viac... ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Komedie, ktera se snazi byt zaroven i dramatem dopada vetsinou vzdycky stejne - podprumerne. Ano, par smesnych scen ve filmu The Dilemma najdeme (sceny po rozbiti akvarka), ale tech nekolik gagu jeste nedela komedii. A tak The Dilemma zustava nejasnym problemem, zda film doporucit nebo ne. Ale asi jo. Kvuli Latife, ktera je, ac pokazde stejne, porad k sezrani. Zbytek dost nuda, bohuzel - a dlouhaaaaa (bezmala dvouhodinova). Ze scenare ale zrejme vic vytriskat neslo. Skoda. ()

Reklama

Ony 

všetky recenzie používateľa

Skoro dvouhodinová cirkulace tří schémat: 1. Mezi dobrými přáteli nebo partnery se něco děje, ale oni si to nedokážou říct a řeknou si místo toho něco jiného. 2. Ronny se snaží chránit svého nejlepšího kamaráda a stane se mu u toho něco komického. 3. Sejde se víc lidí a stane se něco trapného nebo patetického. Přes tuto monotónnost to takové lítostivé krávě, jako jsem já, mohlo být sympatické. Bohužel se tam postupně nahromadila kupa vyložených chyb – nelogičností, přetažených scén a tak. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Howard je divný. Vôbec neviem, čo si mám o ňom myslieť. Máloktorý iný režisér točí tak rozdielne filmy na širokej škále od geniálnych, cez zaujímavé až po priemerné a nezaraditeľné. Nikdy neviem, čo mám od neho čakať, je nepredvídateľný... - čo má rovnako veľa svetlých stránok ako tých opačných, pretože tak môžem očakávať milosrdnú znesiteľnosť ďalšej dementnej brownovky STRATENÝ SYMBOL takisto ako dúfať v genialitu TEMNEJ VEŽE... Aha, a čo DILEMA ? Ja tento žáner veľmi nesledujem, takže nebyť prílišného vysvetľovania, prišlo by mi to ako veľmi blízke a podobné, dokonca vzťahovo najlepšie od FORGETTING SARAH MARSHALL. Ale keďže tento žáner príliš nesledujem, tak to takým aj bolo. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrná komedie s morálním poselstvím o tom, že přátelé a partneři by si měli říkat všechno vč. nepříjemných věcí a to nejlépe před nastoupenou jednotkou. Zkrátka klasická citová vydíračka. Vtipu pomálu a většina rádoby humorných scének mi přišla až příliš násilná na to, abych se jim smál. Neupírám Vaughnovi a Jamesovi komediální talent, ale tady jim to prostě nevyšlo. Procenta nahoru dávám za Jennifer Connelly a Winonu Ryder, pro něž mám slabost, a za rvačku mezi Tatumem a Vaughnem. Jinak nic moc. 30% ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (12)

  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)
  • Vince Vaughn přijal hlavní roli, protože rád hraje ve filmem s řešením problémů, jako jsou Trable v ráji (2009) nebo Rozchod (2006). O roli jeho parťáka se následně sám přihlásil Kevin James. (Kuzmik)

Reklama

Reklama