Reklama

Reklama

Dilema

  • Slovensko Manžel, či milenec? (viac)
Trailer 1

Ronny Valentine (Vince Vaughn) a Nick Brannen (Kevin James) sú najlepšími priateľmi už od vysokej školy. Teraz spolu vedú firmu, ktorá sa zaoberá vývojom automobilových motorov. Zatiaľ čo Nick je technologický génius, Ronny svojim obchodným talentom nápady perfektne predáva. Práve uzavreli zmluvu s obchodným gigantom, Nickovo manželstvo s krásnou Geneve (Winona Ryderová) šliape ako hodinky a Ronny sa konečne chystá požiadať o ruku dlhoročnú priateľku Beth (Jennifer Connellyová). Všetko sa však úplne pokazí, keď Ronny pristihne Geneve pri nevere s potetovaným svalovcom Zipom (Channing Tatum). Má povedať Nickovi pravdu a brutálne tak raniť najlepšieho priateľa, alebo má predstierať, že nikde nebol a nič nevidel? Ronny sa rozhodne kamarátov vzťah zachrániť, a tak zaútočí na Geneve a jej milenca, čím spustí lavínu komických nedorozumení a zmätkov, ktoré paradoxne najviac ohrozujú práve jeho. Pravda občas bolí, keď sa však zatají, môže bolieť ešte viac. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • Ronny (Vince Vaughn) sa vozí na Dodge Challenger R/T 426 Hemi z roku 1970. (Laslo)
  • Na konci 40. minúty sa hlavné postavy nachádzajú na hokejovom štadióne na zápase Chicago Blackhawks verzus Columbus Blue Jackets a miestny komentátor práve hlási, že trestné strieľanie zahajuje domáci hráč s číslom 81. V tej sezóne číslo 81 na drese "Hawks" nosil slovenský hokejista Marián Hossa. (KN1Fe)
  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)
  • Na zápasech Chicaga Blackhawks má každá z hlavních postav na sobě dres týmu. Ronny (Vince Vaughn) nosí dres s číslem 88, jenž v té době oblékal Patrick Kane, Nick (Kevin James) má na sobě dres s číslem 19, který nosil tehdejší kapitán Jonathan Toews, Geneva (Winona Ryder) má dres s číslem 2, jehož majitelem byl Duncan Keith, a Beth (Jennifer Connelly) má dres s číslem 36, který tehdy oblékal Dave Bolland. (Koldyn)
  • Rozpočet: 70 mil. USD, tržby za první víkend: 18 mil. USD (Giuseppe)
  • Natáčení probíhalo od května do poloviny sprna 2010 v Chicagu v Illinois. (Kuzmik)
  • Pro snímek se rozhodovalo se mezi názvy Cheaters, What You Don't Know a The Dilemma. Vítězná byla nakonec třetí varianta. (Kuzmik)
  • Vince Vaughn přijal hlavní roli, protože rád hraje ve filmem s řešením problémů, jako jsou Trable v ráji (2009) nebo Rozchod (2006). O roli jeho parťáka se následně sám přihlásil Kevin James. (Kuzmik)
  • Jedná se o první komedii režiséra Rona Howarda od vánočního snímku Grinch (2000), který byl uveden o 11 dříve. (Coldrex)
  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)

Reklama

Reklama