Reklama

Reklama

Crn crn

(relácia)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Stredajšie popoludnie na STV patrilo v polovici deväťdesiatych rokov tejto obľúbenej relácii určenej nielen pre deti. Jej obsahovou náplňou boli rôzne súťaže a zaujímavé debaty. Najpopulárnejšou osobou relácie bol Majster N, jeho pokusy, otázky a žabí sliz. Pod maskou Majstra N sa skrýval Jozef Nodžák. Medzi moderátorov relácie patrili Roman Pomajbo, Dagmar Duditšová (Dada) a iní. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (14)

migeldiablo 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rád som pozeral túto reláciu pre mládež, tešil som sa na ňu každé popoludnie. Niektoré termíny používame až do dnes: Volali - nevolali?, žabí slíz (každý zelený nápoj :-)) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Príjemný, zábavný program pre deti s nezabudnuteľným Jozefom Nodžákom alias Majstrom "N". Hádanky, hlášky, výtvory, deti za zábradlím a praskanie balónov. Veľmi zaujímavý program, ktorý mal niečo doseba a vedel byť aj zábavný. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Relácia, na ktorej som vyrastal, nemohla v tej dobe neuspokojiť. Posledné roky vysielania hlavne vdaka Majstrovi N už išli z kopca. 75% ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Majster "N" a jeho žabí sliz, úplna klasika uvádzaná J. Nodžákom v tejto popoludňajšej relácie. Majster "N" mal u detí kedysi nesmierny úspech. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Pri hodnotení vždy prihliadam aj na dobu vzniku a dobu vysielania. Treba uznať, v tom čase mal naozaj úspech Majster N a program bol pre vtedajšiu mládež pútavý. Náučný obsah spojený so zábavou, rôzne súťaže, mladí moderátori a na tú dobu zaujímavé témy. Dnes podobné programy v TV chýbajú. ()

teltri 

všetky recenzie používateľa

Crn Crn bola legenda porevolucnych rokov. Ach boze tie poobedia ked sme prisli zo skoly, kraaaasne :) Master N to vzdy na koniec zaklincoval. Jak spliechal tu vodu na Dadu, na to nezabudnem. :)) ()

KapitanKuraz 

všetky recenzie používateľa

Toto a v modrych cisach, Vam jebe, Majstra eN som ako dieta zral ako prasa pomyje. V kazdom vycape (sirupov) sa predaval kivi sirup alias zabi sliz na hektolitre a kde ho nemali skrachovali (teda aspon to som si myslel ked zacali miznut). Tak strng a doprajme si trochu zelenej nechutiny. ()

Reklama

Reklama