Reklama

Reklama

Immortalitas

Trailer 2

Obsahy(1)

Počas druhej svetovej vojny Adam zapredáva svoju dušu Diablovi. Chce len zachrániť milovanú rodinu. Oboje stráca a stáva sa proti svojej vôli nesmrteľným. Je rok 2025 a svet sa mení.  Adam putuje po katastrofami zmietanej planéte. V krajine bez ľudí postupne sám prestáva byť človekom. Večnosť si kráti pomstou, loví démonov a posiela ich naspať do pekiel. Zjavenia Archanjela Gabriela privádzajú Adama na správnu cestu. Gabriel prezrádza, že Diabla možno poraziť jedine získaním bájnych elementov života. Adam počas hľadania elementov naráža na posledných žijúcich ľudí. Veria v obnovu života na Zemi. Vďaka ich nádeji získava Adam silu dokončiť Gabrielov plán.
Pôvodný slovenský mysteriózny thriller je celovečerným debutom študentov VŠMU v réžii Erika Bošnáka. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (78)

Havenohome 

všetky recenzie používateľa

Konečne som sa k tomu dostal. Jedna hviezda za guilty pleasure momenty edwoodovského typu. Rehotalo sa celé kino. Csino hrá postavu nesmrteľného pútnika, a táto rola ho skutočne urobila nesmrteľným. Jeho herectvo je nechcená ale bravúrna paródia drsňáckých akčných hrdinov. Režisér E.B. je snílek, ktorý chodí rád do kina. Naučil sa nejaké triviálne postprodukčne triky a natočil Immortalitas. Viac ako guilty pleasure momentov je tam tých nudnýc pasáži, keď Csino chodí s puškou prázdnymi ruinami. Je to celé zlé, o tom žiadna debata. Na druhú stranu, keď sa nad tým zamyslím, tak aspoň ten film neobhajuje ešetebáckych kolaborantov, nezobrazuje ženy ako sliepky, nešíri stereotypy o rómoch a nesnaží sa bezzubo a onanisticky kritizovať sociálnu realitu. To robia všetky ostatné slovenské filmy a vačšinou regulérne za štátne peniaze. Immortalitas je aspoň taký zlý film, že sa na ňom miestami dá dobre zabaviť. ()

figliar odpad!

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe som videl nejaký moderný slovenský film, a aj na dlhú dobu mi to stačilo. S ohľadom na to, že film mal rozpočet iba 8 000€, efekty boli obstojné (J.J. Abrams musí ticho závidieť toľko odleskov a zábleskov), ale fakt, že sa hneď od prvej sekundy jedná o vykradnutie Constantine a Ja, legenda, a vo filme nieje snáď ani jedna originálna vlastná myšlienka, zráža tento film na dno. A ešte hlbšie ho potápa záverečný song od Desmodu. Také typicky slovenské. ()

Reklama

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Ou. Čo to čo to??? America zavítala na Slovensko. Len asi tretina z tretiny. Slabučké, veľmi slabučké. Nápad síce dobrý ale prevedený úboho amatérsky. Trápny bratislavský gangstri v kapucniach nechýbali ani v tomto filme. Priradil by som tento film k horším americkým béčkam. Škoda, že tam nehraje aj Steven Seagal. ()

JoVanGogh 

všetky recenzie používateľa

Prehliadka možností After Effects. Tento film by sa mal edukačne púšťať na hodinách odboru Vizuálne efekty a Animovaná tvorba ako demonštrácia, čo všetko je možné v tomto programe robiť a ako to vyzerá, keď sa niekto nechá uniesť a preženie to. Ďalej by sa mal púšťať na Strihovej skladbe a Hranej réžii na ukážku, ako sa film nemá točiť ani strihať. V scenári povykrádané kadečo zo západu na východ ale na to sme si v slovenskej mladej kinematografii už viac-menej zvykli, podobne ako na strašné herecké výkony. S prižmúrenými obidvomi očami, s odstupom veľkej vzdialenosti a len na základe subjektívnych sympatií, jednu hviezdičku dávam za postavu Gabriela a druhú za Satana. ()

Sabrewulf odpad!

všetky recenzie používateľa

Snaha byla a to se cení. Ale to je asi tak všechno. Opět klasická mladická nevyzrálost (čti nesoudnost) "vytvořím nějaký počin a ten jde okamžitě do kina". Je to vlastně stejný princip jako Superstár, kdy si každý mladý myslí, že nepotřebuje žádnou základnu a hned mu bude svět ležet u nohou. Za zmínku stojí některé úsměvné scény jako např: hlavní hrdina sestřelí monstrum, které celou dobu vypadá docela obrovsky a jakože strašlivě, přičemž se z něj nakonec vyklube jen "Srnčí ratlík" ( a ještě legračně hořící). ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčanie prebiehalo v Prahe, Trnave, Siladiciach, Bratislave, Smolenicach, Kyjeve, na Devíne a na letisku v Senici.. (Borwill)
  • Rozpočet filmu bol iba 8,000 eur. (evangelos)
  • Líbání herců ve filmu je skutečné. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené