Reklama

Reklama

Immortalitas

Trailer 1

Obsahy(1)

Počas druhej svetovej vojny Adam zapredáva svoju dušu Diablovi. Chce len zachrániť milovanú rodinu. Oboje stráca a stáva sa proti svojej vôli nesmrteľným. Je rok 2025 a svet sa mení.  Adam putuje po katastrofami zmietanej planéte. V krajine bez ľudí postupne sám prestáva byť človekom. Večnosť si kráti pomstou, loví démonov a posiela ich naspať do pekiel. Zjavenia Archanjela Gabriela privádzajú Adama na správnu cestu. Gabriel prezrádza, že Diabla možno poraziť jedine získaním bájnych elementov života. Adam počas hľadania elementov naráža na posledných žijúcich ľudí. Veria v obnovu života na Zemi. Vďaka ich nádeji získava Adam silu dokončiť Gabrielov plán.
Pôvodný slovenský mysteriózny thriller je celovečerným debutom študentov VŠMU v réžii Erika Bošnáka. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (78)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

(Trash) - - Constantine Csino hľadá Štvrtý element!! A samozrejme všetko je Matrix (to s tým mestom pod Malými Karpatami, tá veta tam bola myslím od slova do slova). Taká otázka pre autora: O čo im všetkým išlo?? Lebo minimálne čo robil Csino, nechápal ani Satan, ani Gabriel, ani nikto z ľudských postáv. On akože chytal démonov a pritom úplne zbytočne! Nič z toho nemal, nikomu na tom nezáležalo, nikoho to netrápilo. A keď konečne stretol nejakých ľudí, zaútočili naňho transformeri! No to je v prdeli, navyše mal chudák vadu reči. A na záver, pesnička od Desmodu. Čistá šialenosť toto!! V kinách som ju prepásol, čakal som rok kým sa niekde objaví (keďže vydávať DVD by pravdepodobne prinieslo len ďalší prepad) a celý čas som si nepozrel ani trailer. Nakoniec po novom roku 2014, môj prvý hodnotený film... No zostáva len dúfať, že tento rok bude mimo celý. Nepatria tomu tie tri hviezdy, kvalitatívne je to samozrejme menej než výkričník za slovom odpad, ale smial som sa tomu jak retard. Akurát mám bohužiaľ podozrenie, že to v celku bolo asi myslené vážne. Niektorí ľudia nemajú súdnosť. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Už len z princípu obchádzam (Česko)Slovenské bijáky, pretože v 21. storočí to naozaj stojí v našich luhoch a hájoch za prd. Občas ma niečo ale predsa len dovedie k nejakému dielu. Stretol som sa s nejakým tým žánrovým snímkom, ktorý môžem odporučiť ( ZLO ), ale väčšinou som stúpil do ho...horúceho pekla. A to peklo je tu doslova. Máme proste talent. Na hov...hovadiny. Celé zle...asi by stačilo, aby som prestal pravé v tejto chvíli komentovať. EXORCISTA, LÉGIA a každý druhý snímok s tragickým osudom hlavného hrdinu, je tu badateľný. V prepise Made In Slovakia. Hanbím sa. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všetky recenzie používateľa

Když jsem jako malej koukal na Arnolda v Komandu, jak ověšenej třiceti bouchačkama zbavuje života ostrov plnej záporáků, chtěl jsem bejt stejně velkej a boží jako on. Když jsem o něco později viděl Jurský park, chtěl jsem - kromě vyhrabávání obřích kostí ze země - vyrábět figurky a obrázky a modely a panorámata a triky a všechny ty boží věci, co ve filmu jdou dělat. Když jsem ještě později viděl Synecdoche New York, chtěl jsem taky napsat něco tak geniálně božího, aby mě masy nenáviděly a intoušové plácali po zádech. Teď jsem viděl tuhle slovenskou trotlovinu a říkam si, že je možná lepší nic netočit, protože pokud se něco podělá a můj podpis se má nacházet pod něčím podobným, radši budu dělat kulisáka v pornu. Immortalitas zaujme jen a pouze námětem, jenž splácal dohromady několik zdánlivě neslučitelných motivů - jenže místo zajímavého záseku do filmových dějin vznikl nechtěně vtipný kočkopes, jemuž padají z huby příšerné efekty, ohavný vizuál, idiotský příběh, prapodivné nápady, neskutečně trapné akční scény a těžko popsatelné dialogy, jež zajišťují vydatnou porci neplánovaného humoru. Střih a kamera se snaží lecjaké nedostatky schovat, nicméně stojí proti masivní přesile. Hudba - budiž, ta ještě šla... a já jdu radši taky. ()

tommy187 odpad!

všetky recenzie používateľa

Otrasný film. Viete v čom spravil Erik Bošnák obrovskú chybu? Hneď jeho prvý film bol celovečerák. To je naozaj hrozné. A navyše počul som, že v kine bol tento film mimoriadne propagovaný. No buďme úprimní, pozitívne ohlasy to naozaj nemalo :). Veď koho zaujíma film bez pointy a so štyrmi námetmi? Jediné čo je na filme dobré je výkon jedného herca Pavla Višnovského a soundtrack, ktorý bol mimochodom výborný. No ale odpad to určite nezvráti. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nevadilo by mi, že to má príšerné efekty. Prežil by som otrasné herecké výkony a slabú výpravu. To preto, lebo sa na tom dalo výborne pobaviť a vlastne tento dehonestačný pocit voči tvorcom je to jediné, čo divákovi režisér ponúka. Ale nedá sa akceptovať takmer nulový dej a tým pádom nuda. Všetko je to o tej záverečnej pointe, ktorá by mohla v nejakej premyslenej produkcii celkom fajn vypáliť, lenže aj tá záverečná sekvencia je natočená rovnako šlendriansky, ako celý film. Videné v kľude domova, takže som prišiel o ten pôžitok pocitu trápnosti v kine s ďalšími naivkami, ktorí dúfali v kvalitné sk sci-fi. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčanie prebiehalo v Prahe, Trnave, Siladiciach, Bratislave, Smolenicach, Kyjeve, na Devíne a na letisku v Senici.. (Borwill)
  • Projekt Immortalitas vznikal pôvodne ako 20-minútový študentský film. (Fejpof)
  • Tím ľudí podieľajúci sa na výrobe filmu pracoval až na výnimky bez nároku na honorár a techniku im poskytli zadarmo. (Sufferer)

Reklama

Reklama