Reklama

Reklama

Elá hop

(relácia)
všetky plagáty
Rodinný
Slovensko, 2008, 30 min

Obsahy(1)

Zábavno-inšpiratívna relácia z čarovného kufríka, v ktorom oslobodí malý Erich Elu z pazúrov a hláv draka. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (9)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Je mi to ľúto, ale zo všetkých detských relácií, ktoré som ako malý videl, ma Elá hop zaujala najmenej. Až by som povedal, že som ju neznášal (a to som v detstve väčšinou zbožňoval všetko, čo bolo v telke...aj reklamy som vedel naspamäť). Zrejme to bolo zapríčinené dvojicou moderátorov (muž a žena- Hop, Elá), ktorí mi ani trochu neprišli prirodzení, všetko to len hrali a celkovo sa správali tak, akoby ich diváci mali do dvoch rokov, poprípade nejakú mentálnu poruchu. Beriem, že deti sú deti a nezmýšľajú ako dospelí, ale nie sú hlúpe a títo moderátori deti fakt podcenili, celý čas boli trápni a vôbec netušili ako vyzerá detský svet. Ak si po padnutí každej klapky zapálili cigaretu a nadávali na tých malých parchantov, ani by som sa nečudoval. Ale to je len moja predstava a pocity z detstva, možno to bolo inak, možno mali radi deti a možno ich iné deti zbožňovali. Ja osobne som dával prednosť kakaovníkom Igorovi a Martinovi, ktorí brali všetko s nadhľadom, niekedy si dovolili vypustiť aj dospelejší vtip, no s deťmi to vedeli takisto. Pôsobili oveľa...úprimnejšie. Úprimnejšie, to je to slovo. DOPLNENIE: Nakoniec zvyšujem na 2 hviezdičky. Po prvé, uvedomil som si, že tá "neúprimnosť" bude zrejme spôsobená tým, že moderátori hrajú "divadelne". Po druhé, rozprávky boli fajn. Viac ale hodnotenie nezvýšim, lebo nech je to všetko ako chce, ak je aj relácia všeobecne braná ako kvalitná, nikdy som ju nemal rád...bohužiaľ ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Hlúparňa detstva, ktorú som ani nevyhľadával v oných časoch. Neušľachťuje deťom ducha, ani edukatívne nepriúča, našťastie nevymieľa mozog natoľko, ako by sa z niektorých škrekov mohlo zdať. ()

Arkanoid odpad!

všetky recenzie používateľa

Pôsobí to trápne, neautenticky (bez ohľadu na to, či herci hrajú alebo nehrajú divadelne) a ako vymývanie mozgu. Deti by tomu nemuseli čeliť, sú aj lepšie programy. ()

biopanic 

všetky recenzie používateľa

Dlhoročná detská relácia Elá hop! bola až do minulého roku stabilnou značkou STV. Presne 10 sezón bavila Katarína Aulitisová spolu so svojom manželom Ľubošom Piktorom slovenské /i neslovenské/ detičky. Škoda ich a škoda relácie, ktorá na Slovensku nemala obdobu. Zostala totiž stále rovnakou; nenásilnou formou učila a poučila, mala listáreň, divadielko a veľa, veľa energie, ktorú však zamestnávatelia zrejme nevedeli patrične oceniť... ()

Reklama

Reklama