Reklama

Reklama

Pekelná noc

  • USA Hell Night
Trailer

Obsahy(1)

Parta studentů dostává jako úkol pro vstoupení do klubu strávit noc ve starém, opuštěném sídle. Po strašidelném příběhu o posledním potomku majitelů sídla jsou studenti vpuštěni dovnitř. Večer začíná několika strašidelnými triky, připravenými jejich kamarády. Jenže ten opravdový děs se právě probouzí někde ve sklepích zámku a chystá studentům opravdovou pekelnou noc. Pro většinu z nich také poslední. (Henk)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (56)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Ucházející slasher. Čtveřice teenagerů ve středověkých kostýmech má za úkol přečkat noc na opuštěném, strašidelném sídle, kde se podle legendy odehrál hrůzostrašný příběh, plný dementních zrůd. Mohla se tady snad některá z nich dodnes ukrývat? Vypadá to tak, brzy se totiž začne umírat./ Tak to co vraždí je dobrý, takový mix mutantů z WRONG TURN, MADMANa a Jimma Carreyho v Řadě nešťastných příhod... Prostě takový sympatický primitiv. Vražd mi přišlo být docela poskorvnu, ale špatný nebyly. Prostředí starého strašidelného domu super. Ale v zásadním nedostatku souhlasím s Kolym - je to příliš roztahaný a tudíž i málo přímočarý. Jinak v hlavní roli roztomilá 'vymícená' Linda Blair. (stopáž hodnocené verze: 01:44:36, screeny) ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Dnes již klasický slasher z počátku osmdesátých let, který má díky prostředí ve kterém se odehrává a kostýmům postav, lehkou příchuť gotického hororu... Film má již od počátku slušnou atmosféru, která se s postupujícím čase stupňuje a houstne, slabých, či hluchých míst je poskrovnu, vynikající hudební doprovod, který mi v některých chvílích trošičku připomínal Halloween, poměrně sympatické postavy (ani Linda Blair mě kupodivu tentokráte příliš nesrala) a retardovaného vraha, ze kterého jde respekt... Takže za mě spokojenost... ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Čo tak povedať o tomto vydarenom, klasicky vystavanom slasheri. Občas pôsobivo napne ( naozaj dosť občas ), občas pôsobivo nudí ( naozaj len občas ), tá pravá, desivá synth hudba a klasické charaktery, z ktorých veľa nezostane ( neberte to ako spoiler, tak to v každej vyvražďovačke chodí ). Takže pekné 4*, z ktorých ale mohlo byť 5, keby mal snímok väčšiu porciu gore a menšiu porciu minút, tak ako sme v tomto žánri zvyknutý. ()

raimi 

všetky recenzie používateľa

EDIT: Po sedmi letech od mého prvního setkání s Pekelnou nocí, jsem si dal opáčko v HD. Během těch let jsem si Lindušku velice oblíbil, zamiloval si gotické horory, a po stovkách všemožných žánrovek docenil tuhle klasiku. Užíval jsem si pomalejší tempo vyprávění, ocenil nonstop strašidelnou atmosféru, a potěšila mě zajímavá kombinace slasheru a gotického hororu. První koment ponechám, aby se všichni mohli pobavit tím, jakej jsem byl Jarek :-) PŮVODNÍ KOMENTÁŘ: 2*- Veeelice zdlouhavý slasher. Ubrat tak půl hodiny, by bylo jen ku prospěchu věci. Žádný z hrdinů mě k srdci nepřirostl, "slavná" Linda Blair je prostě jen zpuchlá nesympatická manda, gore minimum, vraždící houmlesáci nic moc... no bída. Ale finální likvidace je o.k. :-) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra je špičková a sledovanie počas dušičiek pridáva filmu na hodnote. Bohužiaľ potenciál látky nie je využitý na 100%, čo je rozhodne škoda, pretože stačilo len niektoré scény dotiahnuť do konca. Inými slovami Hell Night neobsahuje žiadnu zapamätania hodnú scénu, ale ako celok rozhodne zapamätateľný je. Casting je fajn, len pri niektorých scénach, ako napríklad monštrum zdvíhajúci sa zo zeme za postavami sme mali byť maximálne vystrašení, ale scénu sledujeme dosť nezaujato. Na začiatku je nám predstavená celá mytológia, ale v priebehu deja s k nej už vôbec nevrátime a niektoré odpovede si musíme domyslieť, pretože ich nemali premyslené ani tvorcovia. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (10)

  • Bludisko z živého plotu bolo postavené štábom, pretože v okolí panstva sa žiadne nenachádzalo. (molcan2)
  • Pri nakrúcaní scény, v ktorej je Jeff zvrhnutý zo schodov a poraní si nohu, sa stala nepríjemnosť. Herec Peter Barton sa naozaj zranil, a preto je jeho krívanie skutočné. (molcan2)
  • Hoci vo filme herci niekoľkokrát prebehnú od domu k vstupnej bráne celého sídla, v skutočnosti je vzdialenosť medzi týmito dvoma miestami viac ako 1 míľa. (beso74)

Reklama

Reklama