Reklama

Reklama

Izba mŕtvych

  • Česko Zjevení (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa doma začnú diať zvláštne veci, zistia Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan), že ich straší postava, ktorú náhodou vyvolali počas parapsychologického experimentu na univerzite. Desivé zjavenie sa živí ich vlastným strachom a mučí ich všade, kam sa pohnú. Ich poslednou nádejou je expert na nadprirodzené javy (Tom Felton), ale aj s jeho pomocou môže byť už neskoro na záchranu pred desivými silami. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

wufik

wufik (hodnotenie, recenzie)

Mimochodem: dočetla jsem se na wikipedii, že film by nebyl finanční propadák, měl výborný rozjed, co se týká výdělku. Naopak byl by to finanční úspěch, jenže ho pohřbilo samo studio s minimální reklamou a malým počtem sálů, kde se vysílal.

wufik

wufik (hodnotenie, recenzie)

Jsem jedna z mála, co tomu dala plný počet. Nebylo to špatný a herci hráli přesvědčivě.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

DamonS

DamonS (hodnotenie, recenzie)

Ubohý, jednoduchý, nudný snímek plný ničeho... žádný strach, žádné napětí.. prostě blbost nad blbostí. Rejža se asi nudil..

josefklimes

josefklimes (hodnotenie, recenzie)

Je to sice jeblej horor, ale zaslouží si aspoň 50%. I když za tu hudbu bych tomandandymu přelámal nohy :DD

Uživateľ LittleMonste zmazal svoj príspevok.

maddy

maddy (hodnotenie, recenzie)

tak ja "hodnej" nebudem ;) podľa traileru som sa na to neskutočne tešil, ale nakoniec bo bola úplne nudná blbosť - 1* len z milosti za asi 2-3 slušné scény (dusenie v posteli, pribíjanie klicov do dverí a scéna s rukami z plagátu)

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnotenie, recenzie)

Čistá vykrádačka, která spadá do škatule "Průměr" - a to jsem ještě asi hodnej, protože jsem se na to díval sám včera v noci...

maddy

maddy (hodnotenie, recenzie)

trailer perfektný, jeden z najočakávanejších hororov tohto roku po Sinister (aspoň pre mňa), ale to hodnotenie na IMDB... no začínam mať veľké obavy

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Miagy

Miagy (hodnotenie, recenzie)

Trailer pripomina Kruh, Paranormal activity a Grave encounters...dufam ze ta kamera nebude stale roztrasena, lebo to ma v poslednej dobe dost irituje a odradza....

 (hodnotenie, recenzie)

Může to být slušný horůrek, ale taky nemusí... u těhle typů filmů se to odhaduje hodně těžko a hlavně podle traileru se to nedá vůbec hodnotit. 

Kroup4

Kroup4 (hodnotenie, recenzie)

Vykrádačka všech komerčně úspěšných hororů za posledních 10 let hozená do jednoho filmu, kdyby z toho udělali radši parodii a nemysleli to vážně, udělali by líp. Paranormal activity a Nenávist byla asi největší inspirací. Zapojení Tom Draka Mullfoye z Harryho Feltona má asi přilákat mladé holky do kin. Toť můj názor, pletu-li se a po uvedení bude v TOP 250 filmů, omluvím se, ale mám pocit, že se nepletu...

Moena

Moena (hodnotenie, recenzie)

palloo17: Moje nejhlubší omluva! Ta spojistost mi unikla... přijmu jakýkoliv trest mi určíš :D

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Moena

Moena (hodnotenie, recenzie)

Na trailery, které začínájí slovíčkem "Paranormal" začínám mít alergii. Jinak k těm horrorovým vykrádačkám bych možná ještě přihodil kruh (aneb to roztomilé cosi co se tam plazí z pračky :D)

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

 (hodnotenie, recenzie)

trailer sice pěkný/děsivý, ale povedený trailer mělo i PA a PAk to BYla PI*ovina jak MRaky!

Súvisiace novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (viac)

Reklama

Reklama