Reklama

Reklama

Izba mŕtvych

  • Česko Zjevení (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa doma začnú diať zvláštne veci, zistia Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan), že ich straší postava, ktorú náhodou vyvolali počas parapsychologického experimentu na univerzite. Desivé zjavenie sa živí ich vlastným strachom a mučí ich všade, kam sa pohnú. Ich poslednou nádejou je expert na nadprirodzené javy (Tom Felton), ale aj s jeho pomocou môže byť už neskoro na záchranu pred desivými silami. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Tento film bol v skutočnosti natočený a dokončený v roku 2010, ale vydanie bolo odložené o viac ako dva roky po tom, čo Warner Bros. ukončilo svoj vzťah s produkčnou spoločnosťou Dark Castle Entertainment, než nakoniec film vydalo v auguste 2012. Film však nedostal takmer žiadnu propagáciu. (Arsenal83)
  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom a kritici ho citovali ako jeden z najhorších filmov roku 2012. (Arsenal83)
  • Tzv. "The Charles Experiment", ktorý sa spomína na začiatku filmu, počas ktorého sa skupina výskumníkov snažila nadviazať kontakt so záhrobím, bol inšpirovaný skutočným experimentom z roku 1972 aký niesol názov "Philip experiment". Počas seansy výskumníci zaznamenali výjavy ako napr. vibrácie, nevysvetliteľné zvuky, či pohyby, ale žiadny nebol potvrdený priamymi dôkazmi. Vedúci experimentu Dr. Joel Whitton dospel k záveru, že pocity účastníkov experimentu boli vytvorené ich podvedomím a vsugerovaním. (AxelWers)
  • Film se natáčel v Palmdale, v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Súvisiace novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (viac)

Reklama

Reklama