Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(50)

Obsahy(1)

Sawako Kuronuma má dlouhé černé vlasy, ale nebude to jen kvůli nim, že jí je přezdíváno Sadako (ano, přesně ta dívenka z Kruhu). Většina spolužáků se jí straní a uhýbá z cesty, protože věří, že by je Sawako proklela, seslala na ně zlé duchy. Sawako si chce najít kamarády a být tak přátelská, jako je její spolužák Šóta Kazehaja, ke kterému vzhlíží, neboť on nechová žádné předsudky, s každým se baví, a Sawako v tom není výjimkou. Díky němu si brzy najde přátele a začne v ní klíčit zvláštní pocit. Že by láska? Překoná Sawako překážky, nedorozumění a závist, když pořádně nerozumí vztahům mezi lidmi? (Zíza)

(viac)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (3)

Kimi ni todoke (2009) 

V tomto prípade si hlavnú hrdinku buď zamilujete, alebo ju budete nenávidieť. Sawako je v prvom rade nepochopená mladá dievčina, ktorá v sebe skrýva neuveriteľné množstvo pocitov a je príliš dobrosrdečná a s tým prichádza to ďalšie je aj naivná a neverí si. Zatiaľ čo hlavný hrdina muž je v tomto prípade prekvapujúco naozaj sebavedomý a má toho v sebe veľa, takú mladícku nerozvážnosť, ale tiež váhavosť. Romantické anime, ktoré kladie na prvé miesto tú romantickú časť a na druhé miesto to ako Sawako zapadne medzi ostatných je naozaj veľmi nebezpečné z hľadiska toho či Vás bude baviť. Nezabúdajte, že toto anime je slice of life, ten čo videl Nanu či Violet Evergarden musí hneď pochopiť, že anime typu Slice of life je z polovice telenovela, kde sa vo veľa dieloch deje to isté a musíte čakať kým sa reálne niečo posunie ďalej a v tomto prípade je to kým vyplávajú nejaké pocity na povrch a kým sa konečne hlavný hrdinovia pochopia atd. A Kimi ni Todoke je kvalitný zástupca Slife of Life žánru, aj keď občas nudný (zopár dielov je stále o tom istom). ()

Season 1 (2009) (S01) 

Spoznávanie hlavných hrdinov. Nesmelej Sawako, ktorý ľudia volajú Sadako, ktorá vyzerá strašidelne a jej spolužiaci sa jej naozaj boja...Pomôže jej s tým hlavný hrdina, ale hlavne ona sama! Pozor toto anime je silno anime slice of life a to znamená, že dej sa odohráva pomaličky pomaly a daný hrdinovia sa vyvíjajú tiež pomaly, ale v tomto prípade tu posun naozaj je! Milé anime na pozeranie s niekým, ale len po maličkých dúškoch ako keby ste pili kvalitný Japonský čaj. V každom prípade odporúčam! V žiadnom prípade sa to, ale nedá pozrieť na jedno sedenie... občas nejaké diely trocha nudia a sú o tom istom. ()

Season 2 (2011) (S02) 

Láska, nedorozumenie, valentínska čokoláda, nepochopenie, nedorozumenie, pekný hudobný podklad, 12 dielov a hlavne slice of life! (pozor niektoré slová sa opakujú zámerne). ()

Reklama

Reklama