Reklama

Reklama

Udalosti sa vymknú spod kontroly, keď skupina obyvateľov Kráľovstva odovzdáva výpalné gangsterským Spasiteľom. Richard vymyslí plán, ktorým chce donútiť Ezekiela, aby sa odhodlal bojovať so Spasiteľmi. Plán však nevyjde a zlá kalkulácia pripraví o život mladú a nevinnú osobu. Kráľovstvo na čele s Ezekielom nemieni bojovať na strane Alexandrie, preto aj naďalej obchoduje sa Spasiteľmi. Richard vymýšľa plán, ako vyprovokuje Spasiteľov, aby ho zabili. Chce totiž zomrieť, aby jeho smrť vyburcovala ostatných k boju proti Neganovým gangstrom. Zatají výpalníkom jeden kus dodávaného tovaru, aby ich nahneval. Jeho plán zlyhá a Spasitelia za trest popravia inú osobu, mladého Benjamina. Morgan však Richardov plán odhalí a pred zrakmi všetkých ho zabije. Potom Morgan navštívi Carol a vyjaví jej krutú pravdu, čo sa stalo niektorým obyvateľom Alexandrie. Carol navštívi kráľa Ezekiela a presviedča ho, aby všetci spolu bojovali proti Spasiteľom. Ezekiel konečne súhlasí. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyostrenie vzťahov medzi Kráľovstvom a Spasiteľmi drží Bury Me Here na vodou, celkový dojem však trochu kazia nerozhodné, svoje vnútorné dilemy riešiace postavy Morgana a Carol, ktorí zďaleka nepatria medzi mojich favoritov a sotva sa na nich dá postaviť epizóda. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, že byla třináctá epizoda celkem slušná, přestože se celá točila kolem melounů. Hned úvodní drama s nosatci mě pěkně rozrušilo, a kdyby děj zbytečně nepřibržďovali Morgan a Carol svými sáhodlouhými hovory o ničem, mohl jsem sáhnout i po lepším hodnocení. ()

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po dlhšom čase, nastáva u mňa určitá spokojnosť, nad zaujímavým trinástym dielom, siedmej série, kde sa to všetko točilo okolo : Kráľovstva, kráľa Ezekiela, ale najmä Morgana, ktorý učinil jedno dôležité rozhodnutie, vlastne, viac - menej, bol do toho donútený, kvôli konaniu človeka, ktorý zapríčinil smrť, inému mladému človekovi, de - facto, toto všetko mu morbídnym, bizarným spôsobom hrá do karát. Až dnes sa Carol dozvedela, čo Negan spáchal, a tak je to, hádam, že, aj definitívne, že sa pôjde do VOJNY ! Spasitelia, buď psychologickým šikanovaním terorizujú, aj Kráľovstvo, ktoré donútili neustále podľahnúť ich požiadavkám, na mysli mám to, aby pravidelne donášali spasiteľom, napríklad JEDLO, alebo fyzickým likvidovaním si vybudovali autoritu a rešpekt, lebo sú v presile, a tak sa im boja postaviť zoči - voči, teraz to vyzerá, že sa spoja hlavy dohromady, a zaútočí viacero tímov, od spomínaného kráľovstva, cez Alexandriu, až po Hilltop ? + črtá sa, rysuje sa ešte ďalšia pomoc, takže po spojení všetkých síl, by sa mal poraziť nepriateľ, ale koľko ľudí, postav, hlavných, či vedľajších, tomuto konfliktu nakoniec podľahne ? Psychologická, vyvážená epizóda, ktorá ma začala úplne najviac baviť, až vo svojej druhej polovici... ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama