Reklama

Reklama

V Hilltope sa obyvatelia pripravujú na boj so Spasiteľmi, ale Sasha plánuje svoju vlastnú akciu. Chce zabiť Negana, a už čoskoro si nájde nečakaného spojenca... Sasha s Rositou rozbiehajú svoje vlastné a zároveň veľmi naivné bojové plány. Myslia si, že keď odstránia Negana, porazia tiež Spasiteľov a všetky problémy a komplikácie sa v okamihu vyriešia alebo stratia. Ani jedna z nich však netuší, že Negan má okolo seba početnú armádu. Navyše im plány môže zmariť Eugene, ktorý sa nedávno pridal ku Spasiteľom. Medzitým do Hilltopu prichádza skupina Spasiteľov pod vedením Simona. Pre Maggie a Daryla nastávajú krušné chvíle. Keby ich niekto z nich zbadal, boli okamžite mŕtvi. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (10)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pravá a ľavá ruka diabla. Na mysli mám lídra Spasiteľov Negana. Jeho zástupcovia sú Dwight a Simon, ktorý chodí vehementne do Hilltopu za Gregorym, ktorý je velikánsky kolaborant s nepriateľom, a to len preto, že chce zostať na žive... Tento, inak poriadny SRALO, zistil, že zástupca Simon s perfektným ksichtom, prešiel z Ginu na Tequilu, pričom si to má zapísať za uši, inak by sa mu to mohlo vypomstiť po ďalšej návšteve. Ozaj beštiálnemu vrahovi chýba doktor, a tak si Simon so sebou zoberie, aj patričnú náhradu, čo vlastne znamená, že ešte nebožtíkov brat, je doktor, a tak putuje s nimi do Alexandrie. Daryl, ktorý sa skrýva, bude na vážkach, spolu s kočkou Maggie, pretože jeden z členov bandy pôjde na prieskum do podzemného skladu s potravinami, a takmer Daryl po ňom vyštartuje, s nabrúseným nožom, ktorý by inak skončil v jeho hlave, nebyť duchaprítomnej vdovy. Veľké SOKYNE ( po Abeovi ), t. j - Sasha a Rosita, si pôjdu nejakú chvíľu na nervy, ale totiž obidve mieria ku Neganovi, takže musia zahodiť staré resty za seba, a začať k tomu spolupracovať, lebo ONY budú len na skok od nenávideného HAJZLA, aj ho na okamih zazrú, ( na sekundu budú strašne RADY ), ale nebudú mať príležitosť vystreliť naň, lebo nie je až taký dobrý výhľad, okolo neho sa premávali samí pacienti, čiže si to chcú tieto krásky namieriť za plot, kde je vyšinutý Eugene, ktorý kuje akési zlomyseľné plány, aspoň v to dúfam. Nechcel sa nechať zachrániť, Sasha sa dostala za ohradu, ale Rositu si k sebe nepustila... Ona sa rozplakala, ako malé dieťa, a utekala, čo jej nohy stačili. A v úplne samom závere, som zbadal SILUETU jedného človeka, ktorý sa volá... Ja to viem. Blíži sa brutálne finále. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No jo, no. Tato epizoda byla zřejmě natočena proto, aby mezi díly 13 a 15 nebylo prázdné místo. Tvůrci ukuchtili málo poživatelný gulášek složený z pitomých rozhodnutí, podivného jednání některých postav a všechno to naředili intenzivním hraním na city. Hvězdičku jsem udělil za Simonův výmluvný obličej. ()

TerezD 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sice celý díl měl pomalejší tempo, ale nebylo to až tak špatný. Dá se říct, že úmyslné natahování je zdánlivý klid před bouří. Náhodou se těším na další část, konec mě docela navnadil. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama