Reklama

Reklama

Rick a Michonne pátrajú po akýchkoľvek zbraniach. Našťastie, onedlho narazia na zábavný park, kde vidia ozbrojených vojakov. Ak sa chcú zmocniť ich zbraní, musia riskovať svoje životy a eliminovať obrovské počet chodiacich krvilačných zombie. Medzitým v Alexandrii rastie strach zo Spasiteľov a netrpezlivá Rosita sama spriada plány, ako poraziť Neganov gang. Tara sa nevie rozhodnúť, či má Rickovi povedať o skupine pri mori, ktorá má vo svojom arzenáli veľký počet strelných zbraní. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V rámci siedmej série konečne trochu napínavejší a dynamickejší diel, v ktorom sa tvorcovia aspoň na chvíľu vrátili k prvotnej myšlienke seriálu - boju ľudí so zombíkmi, ktorí časom začali podliehať procesu rozkladu a sú čoraz menej konzistentní. Lovestory medzi Rickom a Michonne síce pôsobí stále nepresvedčivo, keď sú však tí dvaja spolu na scéne je to garancia nadchádzajúceho akčného diania. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přidal jsem hvězdičku, protože se zde nevyskytoval Eugene, ale výše jsem jít nemohl, příběh se prakticky nepohnul, po komplikovaném sběru zbraní jsme znovu v bodě 0 a tvůrci se opět vykašlali na pravidla, která sami nastavili. Nemrtví pronásledují auto s vypnutým motorem a ignorují střelbu. Chápu, vše pro napětí, však jsem si taky málem okousal nehty do krve. ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rick a Michonne sú zaľúbení, až po uši, a išli spolu na MISIU, kde si dobre vrzli, boli na kolotočoch, našli veľké zásoby jedla + zbraní, ktorých stále nie je dosť, a taktiež museli zlikvidovať veľký počet „živých - mŕtvych” , lebo práve pod nimi, vedľa nich, oproti nim, sa nachádzali tieto zbrane. Taká uvoľnená epizódka, kde novodobí, atypickí „Rómeo a Júlia” , alebo lepšie povedané, drsnejšia verzia by znela Bonnie a Clyde, tak ONI sa správali, ako mladí pubertiaci, boli v strašnej POHODE, aj keď mali za chrbátom, odvekých rivalov, ktorí im znepríjemňujú životy. Na mysli nemám spasiteľov, na čele s brutálnym sympaťákom Neganom, ale tých, ktorých spomínam v úvode recenzie. Pakovia tentokrát boli držaní na uzde. Moja kočka Rosita behala a zháňala čokoľvek, s čím by tomu hajzlovi vystrelila mozog z hlavičky - makovičky, ale nemala úspechu. Ale ja vravím : „Snaha sa cení” ! Celkom obyčajne - neobyčajná časť, ktorá nič nového nepriniesla, ale bola celkom znesiteľná, ale tí dvaja krásavci by sa mali konečne začať krotiť ! ()

AnthropOcean 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z dnes už povestných vatových výplní, ktoré využívajú tvorcovia v každej sérii niekoľkokrát, čím zbytočne predlžujú divácku agóniu. "Are you fucking kidding me?" scéna, kedy od nás tvorcovia chcú aby sme boli tak infantilní a uverili, že Ricka nechajú umrieť v tejto bohapustej epizóde v zasranom lunaparku, are you serious? ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama