Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(22)

Moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne preplietajú osudy šiestich hlavných postáv. Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňujú. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

Ssoumess 

všetky recenzie používateľa

Je to zvláštní ale v přehršli českých seriálů který si člověk může pustit před spaním, tenhle slovenský u mně vítězí na plný čáře. Ten zbytek růžových zahrad a věcí co nevymyslíš může jít do kopru. I když jak píše larelay je většina postav nesympatická a charakterně jsou tam kde by nikdo z nás neměl být, tak jim nemůžu než fandit:) Těším se na další díl... 7/10 ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 5.10.2009 - TECHNICKÁ POZNÁMKA: V piatok 2.10.2009 sa JOJ dohodla so spoločnosťou PALACE CINEMAS, že predpremiéra každej epizódy sa uskutoční každú nedeľu v jednej zo sál POLUSu v digitálnej kvalite na veľkom plátne. ( http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/keby-bolo-keby-nebude-mat-premiery-v-televizii-ale-v-kine.html ) (29.9.2009) - Chcem sa večer pozerať na lacnú kópiu (sic!!!) ORDINÁCIE vo "filmovej" kvalite ? Nechcem. (6.10.2009) ()

Reklama

NinadeL 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

22/22 Od rozdělení republiky jsem prakticky nezaznamenala žádný slovenský seriál a z minula si pamatuju jen na Lekára umierajúceho času, což není mnoho. Co se ohlasů týká na současné populární slovenské seriály, zřejmě to tak je i dobře, alespoň jsem neměla vůči KBK žádné předsudky. Dolehla ke mě pouze informace o spojení JOJky a Barrandova a světe div se, ono je to výborné. ()

Marius odpad!

všetky recenzie používateľa

Minimálne sa pätnástky naučia kombinatoriku prostredníctvom systému "každý s každým". Beverley hills na toto potrebovalo 100 + n dielov, Slováci to zvládnu za dvanásť v najdrahšom slovenskom televíznom seriáli všetkých čias. Inak netreba pozerať, stačí počúvať a je jasno, že je to opäť "matkinovsko-urbaníkovský" seriál o "realite" dneška. P.S. k druhej sérii : Kraus je vrchný chuj na slovenskom scenáristickom "nebi". ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto je najdrahší televízny seriál, čo sa na Slovensku doposiaľ vyprodukoval. Je to pravdivé konštatovanie a zároveň je to aj veľká hanba. To sa máme teda čím chváliť. Robíme zo seba pekných buranov. Andy Kraus je rakovina slovenskej filmovej tvorby. Zhubný nádor požierajúci mozgové bunky otupených, televíznych divákov. "Keby bolo keby" sa chce tváriť, že je niečo extra, ale v podstate je to len štedro financovaný stupidný seriál. Nestráviteľný scenár a zväčšej časti aj nestráviteľné herecké výkony. Generálnym sponzorom tohto projektu sú finanční žraloci z J&T Bank. Podľa mňa tento krát nevsadili na správneho koňa. * ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (6)

  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)
  • Najdrahší seriál v slovenskej histórii. (Blader589)
  • Děj seriálu je dynamický – 50minutový formát je složený z 35 obrazů, to znamená, že průměrná délka jednoho obrazu je jedna a půl minuty. Kromě toho se děj střídá v mnoha prostředích. Vidíme postavy v jejich soukromí, práci, i jak tráví volný čas, a do děje samozřejmě zasahuje i mnoho vedlejších epizodních postav. (ČSFD)

Reklama

Reklama