Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(22)

Moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne preplietajú osudy šiestich hlavných postáv. Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňujú. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

22/22 Od rozdělení republiky jsem prakticky nezaznamenala žádný slovenský seriál a z minula si pamatuju jen na Lekára umierajúceho času, což není mnoho. Co se ohlasů týká na současné populární slovenské seriály, zřejmě to tak je i dobře, alespoň jsem neměla vůči KBK žádné předsudky. Dolehla ke mě pouze informace o spojení JOJky a Barrandova a světe div se, ono je to výborné. ()

artas 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím zatiaľ po zhliadnutej prvej časti. Cením si civilné herecké prejavy a filmovú kvalitu obrazu. Komédia zatiaľ určite nie, ale Fialová mi pripomenula jej postavu v Bratislavafilm-e. Add1: Uberám hodnotenie, začína mi to pripadať ako Panelák natáčaný "filmovou" kamerou. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto je najdrahší televízny seriál, čo sa na Slovensku doposiaľ vyprodukoval. Je to pravdivé konštatovanie a zároveň je to aj veľká hanba. To sa máme teda čím chváliť. Robíme zo seba pekných buranov. Andy Kraus je rakovina slovenskej filmovej tvorby. Zhubný nádor požierajúci mozgové bunky otupených, televíznych divákov. "Keby bolo keby" sa chce tváriť, že je niečo extra, ale v podstate je to len štedro financovaný stupidný seriál. Nestráviteľný scenár a zväčšej časti aj nestráviteľné herecké výkony. Generálnym sponzorom tohto projektu sú finanční žraloci z J&T Bank. Podľa mňa tento krát nevsadili na správneho koňa. * ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Neviem v čom Keby bolo keby tak nákladné, že sa stalo vo svojej dobe najdrahším slovenským seriálom vôbec. A scenáristicky sa Andy Kraus tiež príliš nevytiahol, pretože mi to prišlo len ako taká skrátená verzia Paneláku. Na druhej strane, v porovnaní s dnešnými produkciami typu Rodinné prípady/Policajné prípady je to ešte klenot (najmä po technickej stránke) 25% ()

ZZVOLY 

všetky recenzie používateľa

zatial po prvom diele velmi slušne,dobre herecke obsadenie a celkom fajn dialogy zo života.velke plus za kameru a hlavne za skvely hudobny vyber pesničiek,najmä posledna skladba aj ked neviem od koho je sa mi velmi pačila! dufam že tvorcovia v nastupenom trende budu pokračovať a konečne sa budeme môct každy tyžden po dlhej dobe tešit na dobry a uspešny serial a nie na tie slataniny čo nam zatial tie naše televizie prinašali! Držim palce:)) ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (6)

  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)
  • Novou pravidelnou postavou v 2. sérii se stala Eva (nová přítelkyně Jána) v podání Moniky Hilmerové. (NinadeL)
  • Technologie zpracování seriálu Nikdy neříkej nikdy - použití moderních kamerových systémů, kde každý obraz je propracovaný do nejmenšího detailu, čímž vznikl jeden z technicky nejkvalitnějších a nejdražších slovenských seriálů vůbec. (ČSFD)

Reklama

Reklama