Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica detektívov každý deň rieši závažný prípad. Vypočúvanie svedkov a podozrivých, obhliadky miesta činu a dedukcia dvoch zohratých párov kriminalistov vždy vedie k odhaleniu páchateľa. Krátka scéna na začiatku každej epizódy ukáže obeť priamo na mieste činu, najskôr bez súvislostí. Tie odhalia až kriminalisti pomocou svojich vyšetrovacích metód a na základe získaných dôkazov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (61)

TinoArts 

všetky recenzie používateľa

Videl som pár častí. Nulové herecké výkony, dementne napísaný scenár, neskutočne tuctové zápletky vykradnuté zo zahraničných krimináliek, predvídateľné pseudo-zvraty, a všetko to klincujú ukradnuté zvukové efekty z LOST (a možno aj iných seriálov, ktoré som nezaregistroval). Nevyznám sa, ale podobne to bolo aj v Odsúdených, kde používali zvukový doprovod z Prison Break-u, je to vôbec legálne? ...každopádne, jedna hviezda za celkom obstojné technické spracovanie. 10% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokus slovenskej komerčnej televízie (TV JOJ) o natočenie pôvodného kriminálneho seriálu dopadol katastrofálne. Primitivita herecký výkonov nedovolí ani na sekundu sa naladiť na vlnu príbehu. Aj predstavitelia hlavných úloh sú na úrovni nehercov, ktorými sa tento úbohý produkt len tak hemží. Nechcená paródia na herectvo. Nízkorozpočtový, nepozerateľný brak. Odpad! ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

20 minútová "blesková kriminálka" na tv JOJ zaradená do vysielania pred Súdnou sieňou. Profi herci ešte ako tak ujdú, ovšem amatérske repliky z úst obyčajných ľudí (svedkovia, podozriví atď) mi trhajú uši. Škoda, že tam sa už muselo loviť v amatérskych vodách, znižuje to úroveň celého seriálu, ale na druhej strane chápem... ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Název klame, že by to mohl být dvojník českých špičkových Případů prvního oddělení, nicméně jako neškodná jednohubka, trochu amatérské a ne celkem debilní se to dalo. Kdyby to mělo delší stopáž, už bych dal sotva dvě hvězdy, takhle dám slabší tři. Z herců samozřejmě vede Peter Rufus, ale nevadí mi ani Ján Dobrik a Veronika Paulovičová ( ta se mi vlastně i líbí :-) ) ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvé oddelenie? Skôr prvé psychiatrické oddelenie. Úroveň herectva a dramatizácie na úrovni Policajných prípadov. Lenže v policajných prípadoch hrajú amatéri a tu sa tvária niektorí, že sú profesionáli. Hlavne Dobrík mal zjavný tvárový zásek. Seriál je aj mysteriózny. Skúma prípady, ktoré sa mohli stať možno v Texase černochom pred 60 rokmi a nie tu na Slovensku. Napríklad včera bola jedna časť, že mäsiarstvo odmieta predávať mäso cigánom, majiteľ je rasista a celkovo na Slovensku to je samý rasista. Zarazila má však veta, že ide o nenávisť voči etnickej menšine. Voči akej prosím vás? Jakživ som nevidel, že by Rómovia chodili v menšine. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama