Reklama

Reklama

Navždy v mojom srdci

  • Česko Smrt a život Charlieho St. Clouda (viac)
Trailer 2

Pri tragickej nehode neďaleko cintorína zahynú 15-ročný Charlie (Zac Efron) a jeho mladší braček Sam (Charlie Tahan). V momente, keď vstúpia „na druhú stranu" si prisahajú, že spolu ostanú navždy. Lenže... Vďaka oživovaniu záchranára Floria (Ray Liotta) sa Charlie opäť vráti medzi živých, pre Sama už však akákoľvek pomoc príde neskoro... Ani o päť rokov neskôr sa jeho hlboko otrasený starší brat s tým, čo sa stalo, nedokáže vyrovnať, pracuje na cintoríne a zo všetkých síl sa snaží dodržať daný sľub – nikdy Sama neopustiť. Vďaka daru vidieť duchov a môcť s nimi komunikovať temer každý deň „navštevuje" svojho brata a hrá sa s ním. No keď do jeho života vstúpi živé striebro menom Tess (Amanda Crew), Charlie akoby sa po prvý raz od tej prekliatej nehody prebudil zo stereotypu, ku ktorému sa sám dobrovoľne odsúdil. Keď však odvážna dievčina, ktorá je talentovanou jachtárkou, po strašnej búrke zmizne na mori, Charlie sa bude musieť rozhodnúť, či dokáže konečne nechať za sebou minulosť - a začať veriť v budúcnosť... (TV Doma)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (145)

Flego 

všetky recenzie používateľa

Zac Efron sa vraj preslávil muzikálmi zo strednej. Ak beriem jeho kariéru, tak toto je o niečo vyšší level, dve tretiny filmu má čo hrať a vcelku sa mu darí. Určite si prídu na svoje jeho fanynky, inak sa nejedná o nič, čo by sme už nevideli. Vyzdvihol by som peknú kameru, ktorá vystihuje romantickosť scén. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Craig Pearce / The Death and Life of Charlie St. Cloud by Ben Sherwood | Hudba: Rolfe Kent | Produkcia: Marc Platt, Ben Sherwood | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media | Rozpočet: 44 miliónov $ | Tržby: 47,749,933 $ || Paradoxom filmu je obrátená emočná gradácia - začiatok je silnejší než koniec. Experimentálne pseudo-fantasy prvky miestami zabíjajú už zo základu krívajúci dej. Zac to tiahne z celých gúľ, Amanda je príjemná ako herecky, tak i pre oči. Okrem obrazovej farebnosti však nič viac, než jedno videnie v sobotu po obede. ()

Reklama

Fíla 

všetky recenzie používateľa

Film o chlapci který vidí přeludy v podobě zesnulého bratra, který zemřel při nehodě kterou Charlie viděl na vlastní oči. Ba co, on seděl i za volantem. Měl jsem takový pocit, že se něco začalo dít až od 69.minuty filmu, kdy se děj odehrával na hřbitově. Celé je to o třech lidech. Ale absolutně celé je to bez emocí, nebo alespoň ve mně je to nevyvolávalo. Zac Efron fajn, ale jeho kamenný obličej? Kim Basinger absolutně nevýrazná, a to nevím jestli počítat "záznamník". Zkrátka béčkový film s béčkovými herci. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Pro publikum MUZIKÁLŮ ZE STŘEDNÍ by byl ŠESTÝ SMYSL příliš tuhé sousto, proto mu ho Charlie St. Cloude přežvýkává… Nebo v podobném duchu si alespoň představuji, že se vedla rozprava zodpovědných individuí, když se tento snímek připravoval, protože přesně takto SMRT A ŽIVOT CHARLIEHO ST. CLOUDA působí. Pokud to tak opravdu je, potom není tento film pro mne a je asi v pořádku, že se mi nelíbil. Mnoho motivů se mi v něm zdá nesmyslně použitých (husy na hřbitově), vedlejší postavy jsou příliš vykolejené (Basingerová je ve filmu asi 2 minuty, Liotta minutu a půl) a pointa marně hledá svou zubní protézu. Neřekl bych, že jde o ´kanál´, ale hodně jsem se vrtěl, abych to dokoukal. 35% ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Nevím, čím začít… tak to vezmu takhle - od tohohle filmu jsem nečekal naprosto nic, a přesto mě zklamal, nudil a místy až znechutil. Kýčovitá kamera (v některých záběrech to vypadá, že si kameraman dopřával LSD, jak to je "krásně" kýčovitě barevné), nevýrazná hudba, špatný scénář no a Zac. Už u filmu 17 Again jsem psal, že neutáhne komedii a nyní můžu v klidu napsat, že neutáhne ani drama (nebo pokus o drama). Neříkám, že je totální dřevo, zase takhle zaslepený nejsem, ale momentálně mě prostě nepřesvědčuje, že by se kdy mohl vymanit z role zpívajícího puberťáka na střední… Klady tohoto filmu - Amanda Crew. Zápory - vše ostatní, co jsem už vyjmenoval, plus stopáž (už dlouho se mi u filmu nestalo, abych odolával myšlence zmáčknout to kouzelné tlačítko forward). Jednoduše řečeno - špatné ve všech ohledech, chvíli jsem zvažoval i horší hodnocení, ale jsem v poměrně slušné náladě. Pokud chcete vidět opravdu skvělý film na podobné téma, doporučuji Rabbit Hole. P. S. A hlavně se nenechte nalákat na jména Kim Basinger a Ray Liotta - Kim zde má tak minutu, Ray těch minut má cca tři. ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (12)

  • V knihe sa dozvedáme, že iniciály "C.S." na Tessinej plachetnici znamenajú "Carroll Sails", no sú taktiež iniciálami Charlieho mena. (ThomasCrown)
  • Zelená reštaurácia pri prístavisku s názvom "Flynn´s Reach" je v skutočnosti povestná "Molly´s Reach" zo seriálu The Beachcombers v meste Gibsons, štát Britská Kolumbia. Kvôli natáčaniu bola dočasne premenovaná a premaľovaná na zeleno. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama