Reklama

Reklama

Počas vojny vo Vietname sa americký vojak Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) a jeho priamy nadriadený Andrew Scott (Dolph Lundgren), ktorý chvíľu predtým zošalel, vzájomne pripravili o život. Tým sa však ich púť na Zemi neskončila, pretože vláda Spojených štátov ich mŕtvoly využíva na armádne pokusy! Ich ľudské pozostatky zakonzervovali, geneticky upravili a opätovne oživili! Stali sa z nich „Univerzálni vojaci“ – bojové stroje bez akýchkoľvek spomienok, ktoré bez mihnutia oka, ľútosti, výčitiek svedomia či súcitu zabíjajú v mene svojej krajiny. Keď sa však tento experiment nečakane vymkne spod kontroly, vojakom GR44 (Luc) a GR13 (Andrew) sa ich pamäť vráti – a opäť sa ocitnú tvárou v tvár, aby dokončili, čo začali už vo Vietname... Tentoraz však dôležitú úlohu v ich strete zohrá i zvedavá reportérka Veronica Robertsová (Ally Walker), ktorá si ako prvá všimla podozrivé správanie členov protiteroristickej jednotky „Univerzálny vojak“... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
02:17

Súvisiace novinky

Dvě smutné zprávy ze zahraničí

Dvě smutné zprávy ze zahraničí

11.12.2020

V noci na pátek v Lotyšsku nečekaně opustil filmový svět režisér a scenárista Kim Ki-duk. Podle dostupných informací populární a oceňovaný korejský tvůrce zemřel na komplikace spojené s nákazou… (viac)

Gerard Butler poletí do vesmíru

Gerard Butler poletí do vesmíru

15.04.2014

U Warner. Bros teď frčí obří destrukce. Po květnovém setkání s novou Godzillou se na začátku srpna ocitneme V oku tornáda, nejspíš to ale bude jen předkrm k dalšímu katastrofickému velkofilmu, který… (viac)

Kdo bude postradatelný?

Kdo bude postradatelný?

03.01.2011

Dolph Lundgren se rozpovídal o tom, kdo se možná připojí k přeživším členům Slyovy party v The Expendables 2. Stallone chce získat hlavně mladší generaci svalovců jako Vin Diesel a Dwayne Johnson,… (viac)

Reklama

Reklama