Reklama

Reklama

Univerzálny vojak: Návrat

  • Slovensko Univerzálny vojak: Späť v akcii (viac)
Trailer

Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je súčasťou projektu Univerzálny vojak, v ktorom armáda vyrába z tiel zabitých mužov dokonalých, poslušných a takmer nezničiteľných vojakov. On bol tiež jedným z nich po tom, čo ho zabili počas vojny vo Vietname. Chybou programu si však na rozdiel od iných zachoval spomienky na predošlý život a po dramatických udalostiach sa vďaka vedúcemu vedeckého tímu vrátil medzi živých. Teraz sám pracuje na výskumnom programe Univoj - Univerzálny Vojak - a po smrti svojej ženy sa stará o malú dcérku Hillary (Karis Paige Bryant). Všetko sa zdá byť v poriadku - no len do chvíle, keď sa jedného dňa hlavný počítač programu S.E.T.H. dozvie, že vláda chce obmedziť projekt a on by mohol byť vyradený z činnosti. Rozhodne sa totiž postaviť proti ľuďom! Vzbúri sa, v noci zobudí podchladených Univojov, ktorí pod jeho vedením obsadia výskumný ústav. Pomocou bývalého programátora projektu Squida (Brent Hinkley) získa špeciálne upravené ľudské telo (Michael Jai White), do ktorého mimoriadnou operáciou prenesie svoju unikátnu pamäťovú matricu. K absolútnej slobode potrebuje už len jediné - do desiatich hodín získať špeciálny kód, ktorým by zabránil svojmu samovoľnému vzplanutiu. A keďže Luc Deveraux je jediným mužom, ktorý tento kód pozná, stáva sa práve on hlavným cieľom útoku - spolu so svojou dcérou Hillary, ktorú S.E.T.H. unesie z nemocnice a chce z nej urobiť špeciálny typ Univoja... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (212)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Musel jsem dohnat po hodně dlouhý době tohohle ducha minulosti a dohnat ostatní díly Universal soldier (pro mě povinnost!) určitě bych neřikal, že to stejně dobrý jako jednička, nebo snad hodne hrozný.. kolísá to něco mezi a mezi půlky to teda neni.. Svižnej ačknák to tedy je, hodně akce, JCVD vs. Jai White, kopance lítaj vzduchem.. jen to kazí trochu stupidní scénář a levná atmosféra.. jinak se to dá shlédnout určitě lepší, než ty novodobý shity (rádoby akce a přitom nudná barevna břečka na efekt) Nasrat! Tohle si šedou nezaslouží..opět! ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po skvelej jednotke dostal do ruky pokracovanie nejaky dvanastrocny pubertiak, ktory sa rozhodol, ze si splni svoje sny. A tak je v dvojke minimum deja a maximum akcnych scen do ktorych hra hlasna drsna muzika. Dialogy tvoria prakticky len pokusy o hlasky. Väcsinou dost trapne. Rovnako ako spravanie sa vsetkych postav vratane Van Damma. Ten tu hra uplne inak svoju postavu. Neustále čumí na kozy a do toho sa priblblo smeje. Michael Jai White je ako záporak tiez dost nevyrazný. Aspon Bill Goldberg to prehána do takej miery az je obcas zabavny. Co sa tyka akcie, tak sa tu neustale nonstop striela. Po technickej stranke je v poriadku jak prevedenim tak nasnimanim, ale celkovo vyznieva dost monotonne a ta hlasna drsna hudba je fakt otravna. Za nieco objektivne stoja len bitky. Tie ma ako jedine skutocne bavili, aj ked su len na standardnej urovni. Vysledok je na podobne mizernej urovni ako Street Fighter. Ten sa aspon nebral vazne a tak sa na nom da viac zasmiat. Ale postrada poriadnu akciu. Tu je jej dost, ale okrem bitiek zacne dost rýchlo nudit a hlavne sa film berie strasne vazne a pritom je absolutne imbecilny. A este ma nasralo, ze to dost kasle na udalosti v predoslom diely a sympaticku novinarku nahradili otravnou pičou. 3/10. ()

Reklama

Nix 

všetky recenzie používateľa

Tak co si budeme, jednička byla geniální a kdo by nechtěl pokračování. No jo, ale to by tvůrci nesměli brát drogy, nebo možná je nebrali a asi by měli, protože tohle bylo úsměvný. Ale jako co, zase to bylo akční, akorát mne rozesmál poslední souboj s Michaelem, to bylo trošku trapný už. Ale aspoň je člověk viděl proti sobě. A je tu Goldberg, aspoň nějaký plus. Co naplat, není to úplně nejpovedenější film JCVD za jeho kariéry, takže tohle pokračování člověk vidět nemusí. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemuzu pomoct, vsichni to tu brutalne kritizujou a popravde receno, chapu proc, ale ja mam tohle stupidni becko proste rad. Jednoduchej Skynetovskej pribeh, nulovy herecky vykony, spousta naprosto nelogickejch scen. Jenze zaroven taky hromada borcu, drsna hudba a skoro neustaly bitky a prestrelky, takze neni ani cas neco kritizovat a ze by se toho naslo a staci jen na 80 minut vypnout mozek. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ani atmosférou a ani akciou, sa to k Emmerichovmu prelomovému snímku vôbec nepodobá. Má to niekoľko dobre naaranžovaných explózií, ale stále to pôsobí ako VHSkové béčko ( a to snímok nemal zanedbateľný rozpočet ). Žán už v tej dobe opúšťal kiná a sťahoval sa do východnej Európy, kde natočil mnoho svojich ďalších majstrštykov. Toto, je jeho labutia pieseň. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (10)

  • Záběry z filmu použila do svého klipu „Crush 'Em“ kapela Megadeath. (Mandalorian)
  • Film s odhadovaným rozpočtem 45 milionů amerických dolarů vydělal v severoamerických kinech jen 10,7 milionu. (NIRO)

Reklama

Reklama