Reklama

Reklama

Počas vojny vo Vietname sa americký vojak Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) a jeho priamy nadriadený Andrew Scott (Dolph Lundgren), ktorý chvíľu predtým zošalel, vzájomne pripravili o život. Tým sa však ich púť na Zemi neskončila, pretože vláda Spojených štátov ich mŕtvoly využíva na armádne pokusy! Ich ľudské pozostatky zakonzervovali, geneticky upravili a opätovne oživili! Stali sa z nich „Univerzálni vojaci“ – bojové stroje bez akýchkoľvek spomienok, ktoré bez mihnutia oka, ľútosti, výčitiek svedomia či súcitu zabíjajú v mene svojej krajiny. Keď sa však tento experiment nečakane vymkne spod kontroly, vojakom GR44 (Luc) a GR13 (Andrew) sa ich pamäť vráti – a opäť sa ocitnú tvárou v tvár, aby dokončili, čo začali už vo Vietname... Tentoraz však dôležitú úlohu v ich strete zohrá i zvedavá reportérka Veronica Robertsová (Ally Walker), ktorá si ako prvá všimla podozrivé správanie členov protiteroristickej jednotky „Univerzálny vojak“... (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Dvě smutné zprávy ze zahraničí

Dvě smutné zprávy ze zahraničí

11.12.2020

V noci na pátek v Lotyšsku nečekaně opustil filmový svět režisér a scenárista Kim Ki-duk. Podle dostupných informací populární a oceňovaný korejský tvůrce zemřel na komplikace spojené s nákazou… (viac)

Gerard Butler poletí do vesmíru

Gerard Butler poletí do vesmíru

15.04.2014

U Warner. Bros teď frčí obří destrukce. Po květnovém setkání s novou Godzillou se na začátku srpna ocitneme V oku tornáda, nejspíš to ale bude jen předkrm k dalšímu katastrofickému velkofilmu, který… (viac)

Kdo bude postradatelný?

Kdo bude postradatelný?

03.01.2011

Dolph Lundgren se rozpovídal o tom, kdo se možná připojí k přeživším členům Slyovy party v The Expendables 2. Stallone chce získat hlavně mladší generaci svalovců jako Vin Diesel a Dwayne Johnson,… (viac)

Reklama

Reklama