Reklama

Reklama

Epizódy(16)

Postup do krajskej ligy? To je absolútne nevyhnutné! Slavoj Houslice je futbalové mužstvo, ktoré hrá regionálnu súťaž - "okresní přebor". Už dlhé roky členovia a hráči túžia, aby sa ich klub prebojoval o úroveň vyššie a zahral si vyššiu súťaž - krajskú. Či sa im to podarí v nasledujúcej sezóne, uvidíte počas leta na obrazovkách televízie Markíza. Dostanete unikátnu možnosť nazrieť do zákulisia priemerného futbalového oddielu v malej priemernej dedine s jedným obchodíkom, jednou knižnicou a jednou krčmou. Spoznáte, aké to je viesť futbalový tím, prežijete víťazstvá, prehry i remízy nielen ich A-mužstva, ale aj osobné víťazstvá, prehry a remízy postáv samotných. Ondřej Vetchý, David Novotný, Luděk Sobota a ďalší výborní herci v obľúbenom českom seriáli prichádzajú aj k nám. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Radko k tomuto seriálu (4)

Pohreb (2010) (E01) 

rUpokojenie hráčov i funkcionárov, rozrušených poslednou vôľou zosnulého trénera, sa dá niekedy dosiahnuť prefajčením sa nocou takmer do omdlenia. Alebo svojrázna transformácia hesla "Prach si a na prach sa obrátiš" na "Prach si a na popol sa obrátiš" a ešte aj naopak. Pretože, ak by sa geniálne jednoduchý nápad nezrealizoval, hráči by do smrti chodili hrávať v stále prepotenejších, neopratých dresoch. ()

Nábor (2010) (E02) 

Trefné vystihnutie národnej letory bratského národa prostredníctvom výberu nového člena futbalového manšaftu. Alebo ako je nočná mora zraneného hráča spôsobilá stať sa oživujúcou čerstvou krvou tímu. Schopnou stopnúť únikové tendencie nového trénera. Netreba zložité dejové konštrukcie, stačí jednoduchý, no výstižný humor. ()

Fanúšička (2010) (E03) 

Južový diel. Alebo ak si pokladník dedinského futbalového klubu zamieňa hrací automat za bankomat. A realita mu tým nadobudne ružové farby. Či už vo vlajke klubu, alebo v nerealistických svadobných očakávaniach k dobroprajnej fanúšičke klubu. Ktorá dobre vie, ako odmeniť neoceniteľný materiál k vypracovaniu dizertačnej práci zo sociopsychológie o teplákových preborníkoch, pomaly sa dostávajúcich do nemenej ustrnosti. ()

Jasle (2010) (E04) 

Ako liečba jasličkovej nočnej mory môže byť rôzna. Čo doktor, to iný prístup. A ako sa úspešná terapia, za pomoci ideálneho tlaku krvi (120/80), stane vstupenkou do postele pani doktojky. ()

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama