Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pri tréningoch a na zápasoch sa začne pravidelne objavovať dievča Ilonka, ktorú začnú futbalisti časom považovať za svoju skalnú fanúšičku. Kvôli jej prítomnosti prestane tím bodovať, čo rozčuľuje celé vedenie oddielu. Zbaviť sa fanúšičky ale nebude také jednoduché a navyše Ilonka chystá pre hráčov prekvapenie. (TV Markíza)

Recenzie (13)

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Južový diel. Alebo ak si pokladník dedinského futbalového klubu zamieňa hrací automat za bankomat. A realita mu tým nadobudne ružové farby. Či už vo vlajke klubu, alebo v nerealistických svadobných očakávaniach k dobroprajnej fanúšičke klubu. Ktorá dobre vie, ako odmeniť neoceniteľný materiál k vypracovaniu dizertačnej práci zo sociopsychológie o teplákových preborníkoch, pomaly sa dostávajúcich do nemenej ustrnosti. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"To je neuvěřitelný, pánové. Máme svou vlastní vlajkonošku. Z čehos ji zaplatil, Václave? Z fondu na balóny?" A je to skutečně fanynka nebo sociopsycholožka pracující na disertačce s názvem: Vepř a jeho úloha ve fotbale aneb příprava na posthybernační fázi? Pro mne je tento díl zajímavý "kvalifikovaným" rozborem díla Thomase Manna či naznačením rozdílu mezi zíráním a kontemplováním, ale nejvíc mě pobavil veterinář Áda, který rozumí kravám, kozám i slepicím, takže mu to s Ilonkou určitě taky půjde. ()

Zaujímavosti (1)

  • Při scéně, kdy se Ilona (Tatiana Dyková) přijde do hospody ptát na opravu svého notebooku, běží v televizi zápas Sparta Praha – Baník Ostrava ze sezony 2004/2005. (fabecc1222)

Reklama

Reklama