Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najlepší hráč Slavoje Houslice Jarda Kužel už dlhšiu dobu nehrá. Trápia ho nočné mory a kvôli tomu sa vyhýba futbalu aj kamarátom. Klubový lekár Adolf Větvička sa Jardovi snaží pomôcť naozaj netradičným spôsobom. Jeho snaha je nakoniec úspešná. (TV Markíza)

Recenzie (12)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Dal jsem jesle Messimu. Ten čuměl, prcek." Fotbal jsem hrál vždycky skvěle a se sexem to pak bylo ještě lepší a to přesto, že jsem v každém zápase dostal minimálně patery jesle. Mně to totiž nikdy nevadilo, ale intimní impotent Jarda Kužel z toho má noční můry. To by zase tak moc nevadilo, ale není to zábavné a Ádovy veterinární asociace to tentokrát úplně nezachránily. ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako liečba jasličkovej nočnej mory môže byť rôzna. Čo doktor, to iný prístup. A ako sa úspešná terapia, za pomoci ideálneho tlaku krvi (120/80), stane vstupenkou do postele pani doktojky. ()

Zaujímavosti (2)

  • Ze scény v závěru, kde se žena (Marika Procházková) Jardy Kužela (David Novotný) dožaduje miminka a Jarda na to zareaguje větou: „Miminko? Cestou jo?“, byl vystřižen zbytek, ve kterém ještě Jarda dodal: „Najdeme v lese nějaký houby... a já se sjedu, protože jinak bych to nedal!“ (mnaucz)

Reklama

Reklama