Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (viac)
Trailer

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (211)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Pontypool je inovatívny zombie film, pri ktorom by zaplesal aj samotný de Saussure. Je to neskutočne dobre poskladané. Náznaky tajomnej nákazy v rozhlasovom vysielaní sa v skvelom McHattieho výkone menia na skutočnú hrôzu, bez toho aby ste videli nejakú gore scénu. Taktiež oceňujem netradičné ponímanie prenosu nákazy (viac nemôžem popísať, lebo by to hraničilo z maximálnym spoilerom). Skromný a nízkorozpočtový film, ktorý sa na nič nehrá a má gule. ()

tibenskym 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica odohrávajúca sa len v štúdiu rádiostanice je proste parádna. Od začiatku je budovaná skvelá atmosféra, ktorá sa každou minútou stupňuje, doslova prežívate tú nevedomosť, ohľadom toho čo sa deje vonku za stenami budovy, spolu s hlavnými postavami, a neviete sa dočkať ďalšieho telefonátu do štúdia, aby ste sa dozvedeli trošku viac. Po polke však príde pointa (síce originálna, ale akosi neuspokojivá), na ktorú postavy reagujú ako by sa v podstate nič veľké nedialo a vedú pomerne vtipné diskusie. No a posledné minúty (najmä objavenie "protilátky") je už čistá fraška. :-) Jednou vetou - vynikajúco začatý príbeh, ale ukončený katastrofálne. ()

Reklama

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Těžké rozhodování mezi 3 a 4 hvězdičkama. Tohle rozhodně není zombie film, s kterým jsem na začátku počítal. Dokud se "slovně nakažení" nedostanou ke studiu, film je téměř dokonalý. Tolik napětí jsem při pouhém rádiovém poslechu nezažil. Mazzy je skvělá postava, která udělá tenhle film v první polovině. Problém vidím až v druhé půlce, kde už chybí napětí a kde nemoc vidíme na vlastní oči. Musím se přiznat, že mi film občas nedával smysl, příklady neuvedu, protože by to byly vesměs spoilery, jak prase. Za první polovinu musím dát čtyry, za druhou už jen dvě. V součtu jsou to solidní tři hvězdy a 60% 12.01. 2010 ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Originální horůrek o nákaze, která se šíří velmi zajímavé. Pontypool je sám o sobě velmi zajímavý a dopomáhá k tomu charizmatický hlas hlavního představitele, který i sympaťák. I když se zdá, že se může jednat o nezajímavou věc, Pontypool má co do sebe a nebýt velmi legračního konce v titulcích, byly by to čtyři. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Po dopozeraní tohoto filmu som par minút rozmýšľal či napíšem niečo o tomto akože originálnom horore.Najmenej hodinu mal film uspávací mechanizmus,už keď tam nabehli zombíci tak to začalo mat aj konečne nejaké grády ale potom sa to zvrhlo na komédiu s abecedou resp.slovíčkami.Totálne uletené nudný film s ešte aj s dosť bizarne vyzerajúcou pointou.Jediné čo som postrehol ako pozitívum tohoto filmu je S.McHattie,ktorý to uhral bravúrne a jeho hlas bol úžasný a len pre jeho sexepíl dávam 2*. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)
  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)

Reklama

Reklama