Reklama

Reklama

112

(relácia)
Reality-TV / Dokumentárny
Slovensko, 2006, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument s názvom 112 je tzv. citysoap formát určený pre všetkých, ktorí majú radi vzrušenie a zaujímajú ich akčné, rušné, napäté, ale pritom každodenné udalosti všedného života. Každá časť zachytáva príhody, ktoré sú svojou podstatou dramatické: zásahy policajtov, hasičov či záchrannej služby... Televízny divák uvidí veci „z prvej ruky“ – bezprostredne zažije situácie, o ktorých doposiaľ iba počul a ktoré sa pritom stali možno len niekoľko ulíc od neho... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (45)

tron 

všetky recenzie používateľa

Akože videl som v hororoch skutočne už všeličo, ale to, čo ukazuje štáb tohto projektu si skutočne neberie servítku pred ústa, ani sa to v "neželanom" momente neodvracia. Takže miestami vám bude z fyzického humus, ktorý uvidíte, skutočne zle a slabšie povahy bude určite napínať na vracanie. Šokujúce lekárske momenty sa plynulo striedajú napríklad s policajnými zásahmi na zlodejov a feťákov, kedy sa pre zmenu dočkáte dialógov a hlášok, aké by nemal šancu vymyslieť ani Tarantino. Nakoľko si prácu týchto zložiek veľmi vážim, nemôžem ísť pod 100%. ()

Loooki 

všetky recenzie používateľa

Dokument, ktorý odhalí ako to chodí po večeroch vo vačších mestách Slovenska, hlavne v Bratislave, niekedy Vás chytí za srdce dokrútka oa bezdomovcovi, ktorý príde po roku na pohotovosť a zdravotná sestrička si pamätá na to, že topánky mu obúvala ona a on si ich odvtedy nevyzul, pretože sa mu prilepily do mokvajúcich rán na nohe. Inokedy Vás to naštve, pretože ako je možné, že sa takéto niečo deje v spoločnosti. Inokedy vidíte ako si chce dieťa podrezať žily, pretože si myslí, že ho nemá nikto rád. A vy si pomyslíte na svoje dieťa, blízkeho človeka...dobre, že sa to nestalo mne. Napriek tomu, že sa snažím pozerávať túto reláciu pravidelne a neskutočne ma baví, myslím si, že ľudské nešťastie niekedy na televíznu obrazovku nepatrí. A neviem si predstaviť ako by som reagoval ak by sa stalo niečo mne či by som z posledných síl, neposlal tvorcov ...... . ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Až ma raz začne niekto filmovať, keď budem, nedaj Bože, ležať rozbitý (po nejakej nepríjemnej udalosti) niekde na ulici, tak verte tomu, že ešte z posledných síl vstanem a omlátim mu tú kameru o hlavu. To budú mať potom naozaj lukratívny materiál do tejto pochybnej reality-show. Ľudia, ktorí robia reláciu "112", nie sú filmoví tvorcovia, ale iba banda hnusných supov, ktorí chodia s kamerou policajtom za prdelou a filmujú ľudské nešťastie. Vôbec sa mi to nepáči, ale za ten zvrátený nápad, točiť takúto show dávam jednu hviezdu. * ()

Phillippus odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako, nech sa nikto nehnevá. Program sa možno dobre pozerá a možno to pomôže spopularizovať prácu záchranných zložiek. Ale to , čo tam trepe Maštalír za sračky len ukazuje šlendriánstvo a lenivosť overiť si aspoň základné odborné veci slovenských televízii. Sanitka príde k pani s hypoglykémiou a Maštalír (ktorý mimochodom hrá aj v mimoriadne tupom seriáli dr. Ludsky či Dokonalý, či ako sa to volá) svojím nepríjemným hlasom kľudne vyhlási, že jej podávajú inzulín. Niežeby ju s tým zabili... c-c-c. A teraz si predstavte, že sa to niekomu stane doma, videl 112- ku a v dobrej viere podá svojmu deduškovi- diabetikovi na hypoglykémiu ešte aj inzulín... ()

pyzma84 

všetky recenzie používateľa

V globále nezáživné spracovanie akože policajtov v USA, kde to vysielajú roky. Nie, že by sa u nás nič nedialo, ale myslím si, že zostrihy príspevkov sú o ničom, príbehy o chudákoch bezdomovcoch, ktorí bývajú v nejakých chatkách sú trapné-skôr poľutovania hodné, cigánske a bezdomovecké bitky a hádky sú o ničom, záchvaty pri nedostatku inzulínu nezáživné... Možnože, ak by boli natáčané stopáže z iných úsekov a pri iných zásahoch, určite by to bolo zaujímavejšie a omnoho pozeranejšie. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama