Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (222)

plagát

Všetko, všade, naraz (2022) odpad!

Nudny, zbytocny a extremne utahany film so sice mozno zaujimavou zapletkou, ale idiotskou realizaciou. Ma to byt komedia? Nie je to vtipne. Ma to byt scifi? Preco mate rekvizity z alltoys? Filozoficke to nie je, zabavne to nie je, dopozerat sa to neda. Co to je? Hovno. Pustite si nieco s putavejsim pribehom. Kludne i porno.

plagát

Barbie (2023) odpad!

Absolutne nerozumiem hypu okolo tohto filmu. Tak nudny, utahany a prazdny film som dlho nevidel. Ako je mozne, ze niekto toto povazuje ta dolezity film? Rutinna naivna zapletka, nulove posolstvo, antihumor (ano, antihmota voci humoru). Tento film nema nic. NIC! Prosim, nehadzte ma do jedneho vreca s incel hlupakmi, ktori tu pisu o zidojasterskom sprisahani. Tento film pre feministicke hnutie neurobil nic, iba ho aktivne zabija a zhadzuje. Gerwing by nemala rezirovat nic viac, nez reklamu. Ale tu rozhoduju peniaze a tie tento vykal spolahlivo zarobil…

plagát

Too Hot to Handle (2020) (relácia) odpad!

Nie, nie a este raz nie. Zapol som to s prislubom lacnej guilty-pleasure-like zabavy. Dostal som nudnu kokotinu s extremne sebestrednymi hlupakmi, ktori nemaju co ponuknut. Moment prekvapenia, kedy opice su cockblocked je asi najzabavnejsi. To je ale zufalo malo, je to priserna nuda. A neviem, ako sa tu mohol niekto zamilovat do Aussieho Harryho. Ten je konkretne ultrakokot a sprava sa ako patrocne decko.

plagát

Monstrum - Příběh Jeffreyho Dahmera (2022) (séria) 

Malokedy mam skutocne neprijemny pocit pri pozerani materialu o sériových vrahoch. Ako mimoriadne okoraleho cloveka ma prekvapilo, ze pri sledovani osudov tohto nikym nemilovaneho, uboheho, ale pritom priserne nebezpecneho cloveka, mi nechuti jest. Ano, tento serial mi vnutil pocit neuveritelneho hnusu, pretoze som mal moznost sledovat premenu mladeho chlapa na ludskeho skarabea, videl som sialene genialne lakanie obeti do bytu, odkial nebolo navratu. Videl som strasidelnu bezmocnost susedy, ktora sipi nieco nekale a hrozne a nevie co, a je to jedno, lebo fizli na nu aj tak seru. Evan Peters zahral Dahmera tak neuveritelne dobre, az sa bojim, aby neskoncil ako Passolini. Je to uzasny serial, ale o tak hroznych veciach, ze to vskutku nie je pre kazdeho.

plagát

The Playlist (2022) (seriál) 

Popravde, neviem preco som zapol serial, pri ktorom na promo obrazovke netflixu cumel nesympaticky brav silne pripominajuci Mazureka. Asi preto, ze mam rad tech a Svedsko. Vyplatilo sa. Bohuzial,som uz stary a povrchny a nedokazem dopozerat nic, co ma nebavi. Vykecavacky, blbe zapletky, prestylizovane zabery, nic z toho,chvalabohu, tento serial nema. Ide rovno na vec a ak mate cas, zrejme to dopozerate na jeden binge.

plagát

Ledová archa (2020) (seriál) 

Po 6 dieloch to vzdavam a koncim. Zaujimava kulisa posledneho vlaku, ale mizerny scenar, absolutne nesympaticky casting (kladni i zaporni hrdinovia) a hoci milujem scifi, pri tejto trapnej rutine zivam nudou.

plagát

Hrozba z temnoty - Carry On (2020) (epizóda) 

Super zakoncenie celeho serialu! Narozdiel od vacsiny serialov, kde tvorci utnu dej tesne po rozuzlení, tu nás čaká zaujímavý epilóg. ------SPOILER---------- po ukončení Chucka už nikto nepíše ich príbeh. Tak sa môže ľahko stať, že bežný hunt nedopadne dobre, že nepríde Cass, ktorý by ich zachránil a hrdinom sa už vlastne ani do neustáleho oživovania nechce. V súlade s neustále omielanou pesničkou konečne nájdu kľud, keď je dokonané. Ale nenájdu ho v Stredozemi, ale na Ďalekom Západe. Veľmi podarený záver veľmi podareného seriálu.

plagát

Bez servítky (2021) (relácia) odpad!

Primitívna banda sa navzájom osocuje a podráža. Za čo? Za 500€? Kde sú tie časy, kedy televízia vzdelávala a zabávala. Toto je hnoj, ktory môže byť sledovaný naozaj iba na zaostalom a primitívnom Slovensku.

plagát

Predátor: Korisť (2022) 

Mimoriadne nudne a utahane bushcraft video s Predatorom ako kulisou. Predator, ako ho pozname, by indianku vykostil, urezal by jej hlavu a v polovici filmu by uz bol na domovskej planete a mal by oblecene pyzamo. Tu vidime impotenta, ktory ma jasnu fyzicku a tecnologicku nadvladu, ale gentlemansky necha damu vyhrat. Za prava zien treba bojovat, ale nie podvadzanim.