Reklama

Reklama

Megashow Slovensko hľadá SuperStar patrí medzi najúspešnejšie relácie svojho druhu vo svete a prvýkrát budú môcť zažiť jej atmosféru a zvoliť si spevácky talent posledného obdobia aj diváci Slovenskej televízie. Doteraz bola vysielaná v 28 krajinách sveta, pričom v mnohých z nich padli rekordy v sledovanosti aj v počte odoslaných SMS. Relácia získala aj mnoho významných ocenení napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii, ktorá je zároveň krajinou jej pôvodu. (PROROK14)

(viac)

Recenzie (78)

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Ako vždy, zo začiatku sa to dá, časom sa to preje. Dobrý výber poroty, bavil ma viac než v českej verzií - tvrdý odjebávač Habera, trubka Rolincová, prekvapivo sympatická a neodolateľný cynik Lučenič sypali hlášky ako z rukáva. No a súťažiaci spievať sem-tam vedeli, občas vyrazili dych, väčšinou moc nie, ale najradšej máme všetci aj tak tých exotov, čo im nie je vlastná ani tá najmenšia miera sebareflexie, že ano ? ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Továreň na rýchlokvasené celebrity a karaoke spevákov, ktoré zaspievajú v tejto súťaži, možno aj vyhrajú, ale ak sa ich neujmú sponzori, textári a iní producenti a podobne, tak často neuspejú. Najviac sa mi páčila prvá séria, inak to už bolo len priživovanie sa na mladých ľuďoch a málo z nich pomohli. Spoločné piesne pekné, magazíny zbytočné, šou taká americká, efekty drahé a veľkolepé, ľudia hlasujúci a míňajúci veľa peňazí zbytočne. Ľudia sa na to chytili, malo to vlastne aj úspech, ale vo vnútri to bolo dosť prehnilé, bola to skôr obrovská nafúknutá bublina, ale pekná a často aj účelná bublina, na ktorú dodnes spomínajú ľudia skôr v dobrom zo všetkých tých šou. ()

Reklama

danco123 

všetky recenzie používateľa

Prvá séria SHS ma bavila a s chuťou som ju pozeral, no tie ostatné už nemajú úroveň. Je až nepochopiteľné ako niekto, kto vidí že neuspel v jednom ročníku, príde znova a polovica národa sa na ňom smeje a on si myslí aký je slávny. Celá SHS je len o tom, aby sa poriadne nabalila na hlúpych deťoch, ktoré s veľkým nadšením posielajú SMSky a s domnením, že nejako ovplyvnia poradie svojho obľúbeného speváka. Tak či tak sa na väčšinu súťažiacich, ktorí postúpili do finále po pár mesiacoch zabudlo a nikto si už na nich ani nespomenie. ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Zlatá baňa na prachy. Poďme chŕliť "talenty". Najlepšie každý rok tak zo desať "megastars" až do ich rýchleho zapadnutia prachom. A tých blbečkov, čo spievať nevedia, ale aj tak prišli na konkurz? Na tých zarobíme predsa tiež. Dáme ich do hviezdnej roty a vydáme im cd, všetci sa budú na nich uje****ť a budú dobré predaje. Toto je show - BIZNIS. ()

SheenaStaley 

všetky recenzie používateľa

1. séria ako krok do neznáma bola super a ako puberťák som na tom šialene fičala, druhá séria bola ešte stále prijateľná ale od tretej časti až ďalej to fakt nejde.... na konkurzoch tých spevákov poriadne ani neukážu a využivaju ich na to aby sa národ mohol vysmievať tým hlupákom čo sa tam prišli dobrovolne nechať ponížíť(predovšetkým Palom Haberom ktorý sa tie urážky snad učí naspamäť a pri niektorých fakt neverím, že im za to neplatia, aby tam došli urobiť "srandu" ) ale o to by ani tak nešlo, skor mi na tomto projekte(ktorého prvotná myšlienka mi ale stále príde úžasná) vadí, že z toho nič neleze a keď už niečo aj vyleze tak nech to malo akýkolvek talent, jednoducho sa s "vlastnou" hudbou niekam vytratil... každé ďalšie vydanie je podla mňa 98% urážka..... ()

Zaujímavosti (14)

  • V 3. sérii, bežiacej v roku 2007, sa do Top 10 dostali: Marcel Berky, Vierka Berkyová, Natália Hatalová, Michal Chrenko, Martin Konrád, Ivana Kováčová, Tomáš Krak, Dominika Mirgová, Robo Šimko a Alexandra Zelezníková. Vyhrala Vierka Berkyová. Hviezdnu rotu "vyhral" Michal Spevák. (MoiJe)
  • V prvom finálovom kole vypadol Martin Kelecsényi, ktorý následne ako prvý vydal album "Ten čas príde" z ktorého skladba "Musím už ísť" bodovala v roku 2005 a v 2006 v rebríčkoch hitparád v niektorých slovenských rádiách. Neskôr sa presťahoval do Nemecka a namiesto hudby sa profesionálne začal venovať tenisu. (Raccoon.city)
  • Prvá séria bežala na programe STV na prelome rokov 2004 a 2005. Do finále sa dostali: Peter Kotuľa, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda, Zdenka Predná, Peter Konček, Robo Mikla, Katka Koščová, Samuel Tomeček, Miro Jaroš a Petra Humeňanská. Zvíťazila Katka Koščová. Robo Mikla odstúpil v 7. finálovom kole. Martina Šindlerová sa neskôr nechala premenovať na Schindlerová. Tomáš Bezdeda mal neskôr vážny vzťah s moderátorkou súťaže, Adelou Banášovou. (MoiJe)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené