Reklama

Reklama

Megashow Slovensko hľadá SuperStar patrí medzi najúspešnejšie relácie svojho druhu vo svete a prvýkrát budú môcť zažiť jej atmosféru a zvoliť si spevácky talent posledného obdobia aj diváci Slovenskej televízie. Doteraz bola vysielaná v 28 krajinách sveta, pričom v mnohých z nich padli rekordy v sledovanosti aj v počte odoslaných SMS. Relácia získala aj mnoho významných ocenení napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii, ktorá je zároveň krajinou jej pôvodu. (PROROK14)

(viac)

Recenzie (78)

Mire 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku nový fenomén televíznej zábavy - spevácke súťaže tu síce boli, ale SHS bol prvý taký väčší projekt. Prvá séria bola naozaj výborná, aj sme sa zabavili v Hviezdnej rote, aj boli kontroverzní finalisti ktorých mená sa dennodenne preprierali v bulvári. Vyhrala to sedliačka z východu ktorá dokázala minulý rok vydať tretí album o ktorom takmer nikto nevie. Nepochybujem o tom že hlasy mohli byť sfalšované a vyhrať mohla Šindlerka, ďaleko krajšia a lepšia speváčka ako ona!! I keď ju nevyhľadávam... Druhá séria bola kvalitatívne nižšie, ale stále na slušnej úrovni. Trojka bola už len nafúknutá bublina z dávno vyžutej žuvačky. Tak to proste býva :)) ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

1ka mala fakt šťavu, bolo to niečo nové a asi všetci sme to pozerali. Každý bol niečím osobitý a vynikajúci, z prvej šestky (Jaroš, Mikla, Bezdeda, Predná, Šindlerová, Koščová sa mi páčili úplne všetci. Skvelí moderátori Adela a Pyco, ktorí to fakt zvládali a profesionálne spevácke výkony...Nemám čo vytknúť. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Továreň na rýchlokvasené celebrity a karaoke spevákov, ktoré zaspievajú v tejto súťaži, možno aj vyhrajú, ale ak sa ich neujmú sponzori, textári a iní producenti a podobne, tak často neuspejú. Najviac sa mi páčila prvá séria, inak to už bolo len priživovanie sa na mladých ľuďoch a málo z nich pomohli. Spoločné piesne pekné, magazíny zbytočné, šou taká americká, efekty drahé a veľkolepé, ľudia hlasujúci a míňajúci veľa peňazí zbytočne. Ľudia sa na to chytili, malo to vlastne aj úspech, ale vo vnútri to bolo dosť prehnilé, bola to skôr obrovská nafúknutá bublina, ale pekná a často aj účelná bublina, na ktorú dodnes spomínajú ľudia skôr v dobrom zo všetkých tých šou. ()

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa to bola konečne reality show, ktorá dávala určitý zmysel. Shoty z prvého kastingu (kandidáti na hviezdnu rotu) ma dostali do kŕčov so slzami, ale neskôr počúvať talentovaných mladých ľudí bolo celkom príjemné (určite o mnoho duchaplnejšie ako napríklad vyvolení) a naozaj jedna z mála vecí, ktorá ma vôbec k TV dostala. Ďalšie časti (hlavne tretia) už mnoho nového nepriniesli, no hlavne pre tú prvú časť u mňa 75%. ()

ivamka 

všetky recenzie používateľa

Hity v podání neznámých zpěváků, nové písničky, složené jim přímo na míru. Na nic si nehráli, byli přirození a vtipní, jak moderátoři i zpěváci a porota. Nebylo to jen o zpěvu, ale bylo to podané jako příběhy. Všechny tři řady byly SUPER. Najkrajšia smska - tahle písnička se mi líbila v podání obou zpěvaček a myslela jsem, že už ji nic nepřekoná a překonalo. Nehrané kamarádství mezi soutěžícími ve všech řadách. a Slovensko hladá superstar 3 a Vierka Berkyová. ()

Zaujímavosti (14)

  • V 3. sérii, bežiacej v roku 2007, sa do Top 10 dostali: Marcel Berky, Vierka Berkyová, Natália Hatalová, Michal Chrenko, Martin Konrád, Ivana Kováčová, Tomáš Krak, Dominika Mirgová, Robo Šimko a Alexandra Zelezníková. Vyhrala Vierka Berkyová. Hviezdnu rotu "vyhral" Michal Spevák. (MoiJe)
  • V prvom finálovom kole vypadol Martin Kelecsényi, ktorý následne ako prvý vydal album "Ten čas príde" z ktorého skladba "Musím už ísť" bodovala v roku 2005 a v 2006 v rebríčkoch hitparád v niektorých slovenských rádiách. Neskôr sa presťahoval do Nemecka a namiesto hudby sa profesionálne začal venovať tenisu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama