Reklama

Reklama

Megashow Slovensko hľadá SuperStar patrí medzi najúspešnejšie relácie svojho druhu vo svete a prvýkrát budú môcť zažiť jej atmosféru a zvoliť si spevácky talent posledného obdobia aj diváci Slovenskej televízie. Doteraz bola vysielaná v 28 krajinách sveta, pričom v mnohých z nich padli rekordy v sledovanosti aj v počte odoslaných SMS. Relácia získala aj mnoho významných ocenení napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii, ktorá je zároveň krajinou jej pôvodu. (PROROK14)

(viac)

Recenzie (78)

ivamka 

všetky recenzie používateľa

Hity v podání neznámých zpěváků, nové písničky, složené jim přímo na míru. Na nic si nehráli, byli přirození a vtipní, jak moderátoři i zpěváci a porota. Nebylo to jen o zpěvu, ale bylo to podané jako příběhy. Všechny tři řady byly SUPER. Najkrajšia smska - tahle písnička se mi líbila v podání obou zpěvaček a myslela jsem, že už ji nic nepřekoná a překonalo. Nehrané kamarádství mezi soutěžícími ve všech řadách. a Slovensko hladá superstar 3 a Vierka Berkyová. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Ako vždy, zo začiatku sa to dá, časom sa to preje. Dobrý výber poroty, bavil ma viac než v českej verzií - tvrdý odjebávač Habera, trubka Rolincová, prekvapivo sympatická a neodolateľný cynik Lučenič sypali hlášky ako z rukáva. No a súťažiaci spievať sem-tam vedeli, občas vyrazili dych, väčšinou moc nie, ale najradšej máme všetci aj tak tých exotov, čo im nie je vlastná ani tá najmenšia miera sebareflexie, že ano ? ()

Reklama

Mire 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku nový fenomén televíznej zábavy - spevácke súťaže tu síce boli, ale SHS bol prvý taký väčší projekt. Prvá séria bola naozaj výborná, aj sme sa zabavili v Hviezdnej rote, aj boli kontroverzní finalisti ktorých mená sa dennodenne preprierali v bulvári. Vyhrala to sedliačka z východu ktorá dokázala minulý rok vydať tretí album o ktorom takmer nikto nevie. Nepochybujem o tom že hlasy mohli byť sfalšované a vyhrať mohla Šindlerka, ďaleko krajšia a lepšia speváčka ako ona!! I keď ju nevyhľadávam... Druhá séria bola kvalitatívne nižšie, ale stále na slušnej úrovni. Trojka bola už len nafúknutá bublina z dávno vyžutej žuvačky. Tak to proste býva :)) ()

dj.kouba 

všetky recenzie používateľa

V první řadě převyšuje českou superstar o 110%. Profesionálnost moderátorů, kteří v porovnání s našima, kteří neustále hleděli do papírů, je ohromující. Moderátoři na Slovensku tou soutěží dalo by se říct žili, skvělá improvizace, synchronizace obou dvou, vtipy,....Jediné, co mě naštvalo, že vyhrála Koščová, která mně byla absolutně nesympatická. Byli tam lepší. Například Martina Š.(moje osobní favoritka, kterou jsem zbožňoval :-)) nebo Zdenka Predna. ()

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa to bola konečne reality show, ktorá dávala určitý zmysel. Shoty z prvého kastingu (kandidáti na hviezdnu rotu) ma dostali do kŕčov so slzami, ale neskôr počúvať talentovaných mladých ľudí bolo celkom príjemné (určite o mnoho duchaplnejšie ako napríklad vyvolení) a naozaj jedna z mála vecí, ktorá ma vôbec k TV dostala. Ďalšie časti (hlavne tretia) už mnoho nového nepriniesli, no hlavne pre tú prvú časť u mňa 75%. ()

Zaujímavosti (14)

  • Na Bansko-Bystrickom regionálnom kole vypukol medializovaný škandál. Súťažiaceho Erika Baláža, ktorý navštevoval ženské WC, svojimi výrokmi urazila porota. Erik sa následne pokúsil o samovraždu. Erikova matka podala následne trestné oznámenie na dvoch porotcov Paľa Haberu a Lenku Slanú. Vedenie STV zvažovalo, či nedošlo k trestnému činu krivého obvinenia, za čo Erikovi hrozili až tri roky väzenia. Nakoniec mu STV ponúkla možnosť vystupovať v inej relácii. Erik ponuku prijal a zaspieval pieseň z vlastnej tvorby. O pár týždňov o jeho fotografie prejavila záujem zvolenská modelingová agentúra. Koncom roku 2005 sa Erik rozhodol pre operáciu a stal sa ženou menom Lucia. (Raccoon.city)
  • V 3. sérii, bežiacej v roku 2007, sa do Top 10 dostali: Marcel Berky, Vierka Berkyová, Natália Hatalová, Michal Chrenko, Martin Konrád, Ivana Kováčová, Tomáš Krak, Dominika Mirgová, Robo Šimko a Alexandra Zelezníková. Vyhrala Vierka Berkyová. Hviezdnu rotu "vyhral" Michal Spevák. (MoiJe)

Reklama

Reklama