Reklama

Reklama

Megashow Slovensko hľadá SuperStar patrí medzi najúspešnejšie relácie svojho druhu vo svete a prvýkrát budú môcť zažiť jej atmosféru a zvoliť si spevácky talent posledného obdobia aj diváci Slovenskej televízie. Doteraz bola vysielaná v 28 krajinách sveta, pričom v mnohých z nich padli rekordy v sledovanosti aj v počte odoslaných SMS. Relácia získala aj mnoho významných ocenení napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii, ktorá je zároveň krajinou jej pôvodu. (PROROK14)

(viac)

Recenzie (78)

Mire 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku nový fenomén televíznej zábavy - spevácke súťaže tu síce boli, ale SHS bol prvý taký väčší projekt. Prvá séria bola naozaj výborná, aj sme sa zabavili v Hviezdnej rote, aj boli kontroverzní finalisti ktorých mená sa dennodenne preprierali v bulvári. Vyhrala to sedliačka z východu ktorá dokázala minulý rok vydať tretí album o ktorom takmer nikto nevie. Nepochybujem o tom že hlasy mohli byť sfalšované a vyhrať mohla Šindlerka, ďaleko krajšia a lepšia speváčka ako ona!! I keď ju nevyhľadávam... Druhá séria bola kvalitatívne nižšie, ale stále na slušnej úrovni. Trojka bola už len nafúknutá bublina z dávno vyžutej žuvačky. Tak to proste býva :)) ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Prvá a aj druhá séria bola výborná. Veľmi vtipné kastingy a plno talentovaných spevákov. Navyše tam boli asi najlepší moderátori a porotcovia, aký mohli byť vybratí. Ďalšie série už nejdem hodnotiť, lebo to bol už len odpad, či už moderátorský, alebo spevácky a nová porota bola neskutočne trápna. Tuším z pôvodnej poroty tam ostal iba Habera, ktorý jediný vedel občas niečo vtipné zabiť a zároveň aj dobre zhodnotiť podaný výkon. ()

Reklama

SheenaStaley 

všetky recenzie používateľa

1. séria ako krok do neznáma bola super a ako puberťák som na tom šialene fičala, druhá séria bola ešte stále prijateľná ale od tretej časti až ďalej to fakt nejde.... na konkurzoch tých spevákov poriadne ani neukážu a využivaju ich na to aby sa národ mohol vysmievať tým hlupákom čo sa tam prišli dobrovolne nechať ponížíť(predovšetkým Palom Haberom ktorý sa tie urážky snad učí naspamäť a pri niektorých fakt neverím, že im za to neplatia, aby tam došli urobiť "srandu" ) ale o to by ani tak nešlo, skor mi na tomto projekte(ktorého prvotná myšlienka mi ale stále príde úžasná) vadí, že z toho nič neleze a keď už niečo aj vyleze tak nech to malo akýkolvek talent, jednoducho sa s "vlastnou" hudbou niekam vytratil... každé ďalšie vydanie je podla mňa 98% urážka..... ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

1ka mala fakt šťavu, bolo to niečo nové a asi všetci sme to pozerali. Každý bol niečím osobitý a vynikajúci, z prvej šestky (Jaroš, Mikla, Bezdeda, Predná, Šindlerová, Koščová sa mi páčili úplne všetci. Skvelí moderátori Adela a Pyco, ktorí to fakt zvládali a profesionálne spevácke výkony...Nemám čo vytknúť. ()

danco123 

všetky recenzie používateľa

Prvá séria SHS ma bavila a s chuťou som ju pozeral, no tie ostatné už nemajú úroveň. Je až nepochopiteľné ako niekto, kto vidí že neuspel v jednom ročníku, príde znova a polovica národa sa na ňom smeje a on si myslí aký je slávny. Celá SHS je len o tom, aby sa poriadne nabalila na hlúpych deťoch, ktoré s veľkým nadšením posielajú SMSky a s domnením, že nejako ovplyvnia poradie svojho obľúbeného speváka. Tak či tak sa na väčšinu súťažiacich, ktorí postúpili do finále po pár mesiacoch zabudlo a nikto si už na nich ani nespomenie. ()

Zaujímavosti (14)

  • Prvá séria bežala na programe STV na prelome rokov 2004 a 2005. Do finále sa dostali: Peter Kotuľa, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda, Zdenka Predná, Peter Konček, Robo Mikla, Katka Koščová, Samuel Tomeček, Miro Jaroš a Petra Humeňanská. Zvíťazila Katka Koščová. Robo Mikla odstúpil v 7. finálovom kole. Martina Šindlerová sa neskôr nechala premenovať na Schindlerová. Tomáš Bezdeda mal neskôr vážny vzťah s moderátorkou súťaže, Adelou Banášovou. (MoiJe)
  • V 3. sérii, bežiacej v roku 2007, sa do Top 10 dostali: Marcel Berky, Vierka Berkyová, Natália Hatalová, Michal Chrenko, Martin Konrád, Ivana Kováčová, Tomáš Krak, Dominika Mirgová, Robo Šimko a Alexandra Zelezníková. Vyhrala Vierka Berkyová. Hviezdnu rotu "vyhral" Michal Spevák. (MoiJe)
  • Hymnou prvej série bola pieseň "Kým vieš snívať" od Daniela Heviera, ktorá svojim textom zároveň vyjadrovala motiváciu pre súťažiacich. 10 finalisti ju taktiež spievali spoločne na konci súťaže. (PATWIST)

Reklama

Reklama